Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
дечки лоша организација и недоразбирање е у прашање. пиша сајбер дека нема да може да дојде така да тоа е седмиот играч. понатака у постовите како што читам сите и него си го рачунале имаше само предлог дека вамос може да дојде ама дечкото го нема и никој ваљда што го знаел не му пренел. Така да нема везе се е ОК не треба бан за никого сам ние бевме оштетени затоа и си изгубивме :D не дека бевте бољи :pos:
Али за саливе не очекувајте дека е мн потопло истото се случува и таму. Некои се премногу големи и потешко се загреваат некои се премногу мали потопло е али имаш зид до сама аут линија така тоа е многу болно (ако се плеснеш залетан во ѕид) кој играл во таква знае. Башка да не правиме муабет за паркетот доле ако паднеш ке си е.еш детство. Не е толку страшна климата во балон трчаш се потиш се загреваш цело време. Фудбалериве како играат и на снег и на -20 :D метнете се малце на нив нели ви се идоли не се жалите :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
дечки лоша организација и недоразбирање е у прашање. пиша сајбер дека нема да може да дојде така да тоа е седмиот играч. понатака у постовите како што читам сите и него си го рачунале имаше само предлог дека вамос може да дојде ама дечкото го нема и никој ваљда што го знаел не му пренел. Така да нема везе се е ОК не треба бан за никого сам ние бевме оштетени затоа и си изгубивме :D не дека бевте бољи :pos:
Али за саливе не очекувајте дека е мн потопло истото се случува и таму. Некои се премногу големи и потешко се загреваат некои се премногу мали потопло е али имаш зид до сама аут линија така тоа е многу болно (ако се плеснеш залетан во ѕид) кој играл во таква знае. Башка да не правиме муабет за паркетот доле ако паднеш ке си е.еш детство. Не е толку страшна климата во балон трчаш се потиш се загреваш цело време. Фудбалериве како играат и на снег и на -20 :D метнете се малце на нив нели ви се идоли не се жалите :D.
Ја имам паднато в сала 1 678424 пати и никогаш ништо не ми се десило,така да нема врска ако знаеш да паднеш нема да имаш проблем!Иначе сите стадиони скоро имаат подземно греење,иначе кој би играл на толку ладно време не зезај од шут сите ребра некој ќе ти ги искрши :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Само не ни помислувајте на Партизан, исто ладно е таму, ако не ни поладно од Форца...

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
добар е гац во кисела вода пред некое време ја сменија и тревата е сеа незнам за оваа сезона лани имаше греење колку што ме служи меморија

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
И у форца имаше греење претходниот пат...Така да најубаво да прашаме дали планираат да пуштаат греење, ако не планираат да си бараме сала/балон..
јас да се изјаснам за мене, буквално ми е сеедно каде..

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Дечки, да не си заборави некој тренерка вчера?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја имам паднато в сала 1 678424 пати и никогаш ништо не ми се десило,така да нема врска ако знаеш да паднеш нема да имаш проблем!Иначе сите стадиони скоро имаат подземно греење,иначе кој би играл на толку ладно време не зезај од шут сите ребра некој ќе ти ги искрши :)
Не знам зошто уште не те сетиле Барселона ... бараат летачи на трева (y) ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не знам зошто уште не те сетиле Барселона ... бараат летачи на трева (y) ;)
Не во таква смисла на зборот,barca's fallѕ are unique :pos:!!Кога паѓаш да се стегнеш,не да паднеш и да неможеш после да станеш! :)

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
кај мене ти е
Фала ти што си ја земал и причувал. Ке ми ја дадеш нареден пат кога ке се видиме.
Во вторникот си ја заборавив и другата на тренинг, ама таа теско дека ке ја земам ми го затворија клубот. Како што сум тргнал гол ке идам зимово.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
а мн јако искачаме викам чива е тренеркава и сите незнам, ај ке ја земе вика кифла и левак вика ајде нека ја земе и да идеме а он си го заборава ранецот и му чуе си иде :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom