Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Би го мењал терминов за сала, али во добро време, на пример 9 - 10 нека е. БАРЕМ. Работен ден, сеедно. Почесто ке можам, вака идните две тешко.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Мислам дека ја решив мистеријата :)

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч

Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Според ова: прво Гејмс откажа и се убаци Ханибал, после и Сајбер откажа, а на негово место никој не дојде. Е сега, дали требаше некој на Вамос да му каже или самиот да си побара не знам, мислам дека може да оди еден колективен бан ;)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не верувам дека сала е еднакво ладна како балон, на балонот излолација му е нула ама немам толку искуство, нека каже некој што играл и во двете почесто. Мене ми одговара балонот ради близината ама терминот ни е малку тапа. Јас од сеа со тренерки ќе играм, ако не си нон стоп во движење можеш нозете или рацете да ги преладиш :).

Што договорите мене ми е ок, ако најде некој потопла сала во попогоден термин јас сум да смениме :).

Од пролет да почнеме позади Маракана да играме, теренот е мислам за 8 души е тука ќе паѓа опасен фудбал ;)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Таму никад место нема да се фати, освен ако нема врски некој...
Од толку вмровци на форум, сигурно ќе се најде некој :icol_lol
Иначе денес цел ден ме кине глава, а ноќеска ич не сум спиен затоа што се осеќав утепан од ладното и чудниот притисок во салата... :(

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Од толку вмровци на форум, сигурно ќе се најде некој :icol_lol
Иначе денес цел ден ме кине глава, а ноќеска ич не сум спиен затоа што се осеќав утепан од ладното и чудниот притисок во салата... :(
Не си единствен веќе двајца ми се пожалија од балонот а јас ги преладив нозете сеа у среда исто у Форца дека беше кочан студено.

Ајде да бараме сала тогаш, капарот ќе ни го вратат како што рече Супервајзер а и онака терминот е прекасно за повеќето.

Јас сум за сала инаку ми личи малку по малку сите ќе се испооткажеме. Од кај нас црвените нема ниеден што инсистира дека мора да е балон, ако и вие се сложите идеме у сала :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Чекајте малку,некој пишал дека некој не дошол,а подоцна некој кажа дека е Вамос Реал.Дечкото никако не треба да добие бан,зошто слабо се организиравте!Јас ви пишав да дојдат Ханибал и Вамос од кај плавите кога откажа Сајбер да се пополни дупката вие рековте Скеч ќе играл или некој од црвените и дека за ВАМОС НЕМА МЕСТО!!Ете каде е - играчот :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom