Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Би го мењал терминов за сала, али во добро време, на пример 9 - 10 нека е. БАРЕМ. Работен ден, сеедно. Почесто ке можам, вака идните две тешко.

Мислам дека ја решив мистеријата :)
poirot.jpg

Црвени:
1.Nomoregames
2.Supervisor
3.alek-stuki
4.Cthulhu^
5.The Dude
6.Левак
7.Кифла
8.Скеч

Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Според ова: прво Гејмс откажа и се убаци Ханибал, после и Сајбер откажа, а на негово место никој не дојде. Е сега, дали требаше некој на Вамос да му каже или самиот да си побара не знам, мислам дека може да оди еден колективен бан ;)

Дечки дали стварно мислите дека има топла сала во Македонија преку зима?

Не знам ете тоа треба да провериме, не е можно сите да се кочан и незатоплени, или се?

Не верувам дека сала е еднакво ладна како балон, на балонот излолација му е нула ама немам толку искуство, нека каже некој што играл и во двете почесто. Мене ми одговара балонот ради близината ама терминот ни е малку тапа. Јас од сеа со тренерки ќе играм, ако не си нон стоп во движење можеш нозете или рацете да ги преладиш :).

Што договорите мене ми е ок, ако најде некој потопла сала во попогоден термин јас сум да смениме :).

Од пролет да почнеме позади Маракана да играме, теренот е мислам за 8 души е тука ќе паѓа опасен фудбал ;)

Таму никад место нема да се фати, освен ако нема врски некој...
Од толку вмровци на форум, сигурно ќе се најде некој :icol_lol
Иначе денес цел ден ме кине глава, а ноќеска ич не сум спиен затоа што се осеќав утепан од ладното и чудниот притисок во салата... :(

Од толку вмровци на форум, сигурно ќе се најде некој :icol_lol
Иначе денес цел ден ме кине глава, а ноќеска ич не сум спиен затоа што се осеќав утепан од ладното и чудниот притисок во салата... :(

Не си единствен веќе двајца ми се пожалија од балонот а јас ги преладив нозете сеа у среда исто у Форца дека беше кочан студено.

Ајде да бараме сала тогаш, капарот ќе ни го вратат како што рече Супервајзер а и онака терминот е прекасно за повеќето.

Јас сум за сала инаку ми личи малку по малку сите ќе се испооткажеме. Од кај нас црвените нема ниеден што инсистира дека мора да е балон, ако и вие се сложите идеме у сала :).

Чекајте малку,некој пишал дека некој не дошол,а подоцна некој кажа дека е Вамос Реал.Дечкото никако не треба да добие бан,зошто слабо се организиравте!Јас ви пишав да дојдат Ханибал и Вамос од кај плавите кога откажа Сајбер да се пополни дупката вие рековте Скеч ќе играл или некој од црвените и дека за ВАМОС НЕМА МЕСТО!!Ете каде е - играчот :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom