smole
Ѕверотилук
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.699
- Поени од реакции
- 288
лечи сејахутерминал напиша:Не земајте Sony. чкарт роба е.
лечи сејахутерминал напиша:Не земајте Sony. чкарт роба е.
Акаша напиша:Или ти е грешка информацијата или јас имам многу среќајас секогаш сум си го вракала данокот и не само за техничка роба туку и за облека и се без никакви проблеми на грчка граница само ја покажуваш сметката, а парите се земаат на фришоп.Грците у договор со нашите?! незнам баш:helou:
Патем и јас мојот апарат го зедов од Грција и имаше некоја разлика у цена од 3-4000 денари и плус за тие пари имаше некоја промоција ми дадоа и принтер за слики епа сега види ти...
ЕДИТ:Заборавив да ги напоменам плус и тие 12% шо ми ги вратија на граница.
Токму така, ти ставаат печат дека си ја изнел робата од Грција и после сакаш на Фричоп подигни си ги парите, сакаш наредниот пат коа ќе одиш земи си ги од продавницата кај што си купувал.Па така едноставо таква е процедурата, првин на граница ти ставаат печат и после на фришопот ти ги вракаат парите.
Ne be i tiii:icon_razz Туку поентата ми беше зошто пак лош Сони испадна сега?:nesum:точкест напиша:Мартин само еден збор ќе те премисли? ЛОЛ еден збор против многу факти.... неможам веќе стомак ме боли од смеење. Јаху повторно ќе те прашам ЗОШТО ШКАРТ?
А дали можите барем малку поопширно да објасните шо е то IЅО? Прочитав нешто во претходните поста ама немаше толку...DzULA напиша:SONY nikogas ne bil, niti kje bide los, a i ti nema da stampas za na billboard pa da ja tupite do tolku. SONY-to sto e los vo ISO-to los e, za toa nema odreka, a stoe brz vo fokusot si e brz (mada kaj mojot S60 taka e).