За да се врати приближно таа големина треба да има полнење гориво. Резервоарот е еден дел кој зема огромно место во болидот.
Ok toa, ama tie bea w12, w10 pa pogolema potrosuvacka, so ovie w6 so malku trud ke napravat so pomali dimenzii na rezvoar da se tera cela trka ..За да се врати приближно таа големина треба да има полнење гориво. Резервоарот е еден дел кој зема огромно место во болидот.
Па нека има и долевање гориво за време ПитСтоп, поинтересно, и во овој дел ке има различни тактики..За да се врати приближно таа големина треба да има полнење гориво. Резервоарот е еден дел кој зема огромно место во болидот.
Мене нема да ме чуди да гледаме горе доле иста сезона ко ланскава. Верувам дека голем број од тимовиве се веќе насочени кон 2026 и развојот за таа година, до тој степен да не се замарале ни ливери да менуваат. Ферарито е очај со она белото позади. Астонот ми делува најмоќно од сите овие, заедно со Вилијамс, ама перформансите им ги знаеме сите
Димензиите дефинитивно, број на болиди не игра улога дали се 18 20 или 22 во Монако не игра улога кога практично возиш Сканија низ Тафталиџе.Смалување на бројот на болиди, мислиш, или на димензиите на болидот?