Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
За да се врати приближно таа големина треба да има полнење гориво. Резервоарот е еден дел кој зема огромно место во болидот.
Ok toa, ama tie bea w12, w10 pa pogolema potrosuvacka, so ovie w6 so malku trud ke napravat so pomali dimenzii na rezvoar da se tera cela trka ..

Хаасот, Астонот и Ферарито(логото на hp малку е грозно на белото)за мене.

За да се врати приближно таа големина треба да има полнење гориво. Резервоарот е еден дел кој зема огромно место во болидот.
Па нека има и долевање гориво за време ПитСтоп, поинтересно, и во овој дел ке има различни тактики..

Прегледај го приврзокот 443895

Само мене ми личат сите исти ко лани? Вилијамсот најубав! :love:
Мене нема да ме чуди да гледаме горе доле иста сезона ко ланскава. Верувам дека голем број од тимовиве се веќе насочени кон 2026 и развојот за таа година, до тој степен да не се замарале ни ливери да менуваат. Ферарито е очај со она белото позади. Астонот ми делува најмоќно од сите овие, заедно со Вилијамс, ама перформансите им ги знаеме сите :D

Дизајнерите на ливери во Ред Бул ја имаат најлесната работа во светот(зборам за последните 10тина години).

Патем оваа година и во другите тимови слабо промени, едино Торо Росо и Саубер малце.

Торо Росо :aplauz:

Ред Бул го користеше повремено истото Ливери на некои трки за посебни прилики или јубилеи минатите години во комбинација со соодветно бели комбинезони за возачите.
Најубаво

Смалување на бројот на болиди, мислиш, или на димензиите на болидот?
Димензиите дефинитивно, број на болиди не игра улога дали се 18 20 или 22 во Монако не игра улога кога практично возиш Сканија низ Тафталиџе.

најубав болид за нареднава сезона.
480501627_917323053945921_2080553235848652298_n.jpg

најубав болид за нареднава сезона.
480501627_917323053945921_2080553235848652298_n.jpg
Уште горе кога @Zlatikevichius ги објави сите го имав тоа мислење, ама би сакал да ги видам сите од ист агол пред да оценам

и Вилијамс а и Алпине може да бидам доста убави барем според првичната слика

Не знам дали бладам, ама се си мислам дека сум го видел ова или слично livery некаде. Не се тркаа во 2024 со некое вакво или Red Bull или RB?

Не знам дали бладам, ама се си мислам дека сум го видел ова или слично livery некаде. Не се тркаа во 2024 со некое вакво или Red Bull или RB?
Ред Бул во Јапонија 2021

SI202110080092_hires_jpeg_24bit_rgb_1024x1024.jpg

Автоматски споено мислење:

Мене пак ме фаќа хајп за Ф1, едвај чекам да видам што ќе се случува со тестирањата ма да сите ќе чуваат перформанси пак најдобро ќе знаеме во саботата на првиот ГП кој кај е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom