Луис беше во проблеми, немаше грип, МекЛаренот му занесуваше да едната страна, со што аналогно му задаваше проблеми и во влегувањето во кривините, а и во развојот на брзината. Малдонадо штом ја намириса шансата се знаеше дека ќе загризе одма и Хамилтон тука немаше што да бара. И да му одолееше на тој дуел, на круг ипол пред крајот Пастор уште 5 пати ќе му се отвореше и или ќе го поминеше, или ќе завршеше како што заврши. Оваа му е 6та сезона на Хамилтон во Ф1 и такви глупости се наситивме веќе сите. Ако главата уште не му е зреана од сите претходни пехови, ќе си ја чука истата додека и не си ја скапа. Тие 12 пропуштени бода може злато да вредат во ноември кога ќе се решава сезоната.Luis na popushti ? Nema shansa, da se obvinuva nekoj zasto ne popustil, ne deka ti go pravis toa, e nonsens, klasicen fail, ko i potegot na Maldonado, koj nemase trpenie i sega namesto na podium, ke si ja lupa glavata od zid radi propustenata sansa..
Мислам годинава ќе биде шампион.Aлосно го покажа и докажа она шо веќе се знаеше, а то е кој е најдобар шофер во Ф1 на денешницата. Секоја чест.
Apsolutno se soglasuvam so tvojot stav i rekov, Maldonado 1000% ke go pominese do krajot na trkata Luis i ke zavrsese na podium no prvo, kolku i nie na forumi da go razglabame ova, gen si e gen, nema beganje od toa, trkalo da mu fali na Luis, ke 'rzi, taka e zborot, i toa e toa, za istovo svesni se site koi mu se rivali na patekata, za ova e svesen i Maldonado ali pustoto neiskustvo tuka im presudi i na dvajcata za zal, prasanje e i Luis kolku ke uspeese do kraj i 4ti da zavrsi, ne pamtam sega kolkava bese razlikata so ostanatite, pogotovo Shumi i Weber koi letaa na patekata, ali Maldonado trebase da priceka za uste eden napad, 1000 priliki ke imase za toa, priliki daleku polesni od ovaa i priliki kade ednostavno Luis voopsto i nemase da ima sansa da brani asalno, pa ke bese pominat rutinski ali toa e, pamet za drug pat.Луис беше во проблеми, немаше грип, МекЛаренот му занесуваше да едната страна, со што аналогно му задаваше проблеми и во влегувањето во кривините, а и во развојот на брзината. Малдонадо штом ја намириса шансата се знаеше дека ќе загризе одма и Хамилтон тука немаше што да бара. И да му одолееше на тој дуел, на круг ипол пред крајот Пастор уште 5 пати ќе му се отвореше и или ќе го поминеше, или ќе завршеше како што заврши. Оваа му е 6та сезона на Хамилтон во Ф1 и такви глупости се наситивме веќе сите. Ако главата уште не му е зреана од сите претходни пехови, ќе си ја чука истата додека и не си ја скапа. Тие 12 пропуштени бода може злато да вредат во ноември кога ќе се решава сезоната.
E toa i ja do sea ne sum videl , mu stavaat medium gumi na site trkala a na predno levo soft i dur im teka ode vozot.Моментот со гумите на Маса во боксот
имаше иста таква случка во бразил 2010,исто на маса му ставија 3 хард гуми,а на предното лево тркало софт,па тогаш извозе еден круг и пак влезе да му ја заменат таа гума.E toa i ja do sea ne sum videl , mu stavaat medium gumi na site trkala a na predno levo soft i dur im teka ode vozot.