Формула 1 - сезона 2012

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Ах бе Хамилтон...
А за Шумахер го имав чувството уште на средината од трката дека ќе стигне до подиум денеска, негов е денов.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ова е возач .. од 11 место да завршиш прв ..а не како фетел од пол позиција да стартува и со болидот како што му е побрз од другите да заврши прв ..

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Аууу тркава ебење :vozbud::cuc: Сезонава исто ! Секоја чест за Алонсо, кога Фетел вака ќе стигне од 11 до прво, тогаш ќе го сметам за СТРАШЕН возач ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Да се знае кој е кој :D

Одлична трка од Алонсо...прекрасно! А Хамилтон глупак бе, го турка надвор од патеката Малдонадо па само што го завршив зборот Малдонадо да го удри и оп..:ROFLMAO:
Шумахер одличен, и среќата го посака малце за да заврши на подиумот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.744
Koj i da osvoi titula sezonava, ako ne e Hamilton, po ednas za blagodarnost da im go ispusi na tie od boksot, veke prestanav i da brojam kolku pati sezonava go poebaa i kolku pati go koshtaa pobeda, odnosno, odlicen rezultat na trkata.

Goveda, krtovi, ko namerno da rabotat kontra svojot vozac i vo korist na drugite.
Одлична трка од Алонсо...прекрасно! А Хамилтон глупак бе, го турка надвор од патеката Малдонадо па само што го завршив зборот Малдонадо да го удри и оп..:ROFLMAO:
Шумахер одличен, и среќата го посака малце за да заврши на подиумот.
Lol, pa ushte i za ova kriv go napravivte, tuka crepot od Venecuela poeba, Hamilton branese vo ramkite na dozvolenoto, so poeban bolid, toa sto Maldonado postapi neiskusno e drug muabet, zasto do krajot na trkata 10000% kje go pominese, ama on tuka zapna i namesto na krajot da zavrsi na podium, si go ispushi samiot poshteno a moze i da ispie kazna radi ovoj sudar.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Требаше да попушти Хамилтон. Иако навивам за МекЛарен, Луис мораше подобро да ја процени ситуацијата и да го остави Малдонадо да помине, кој уште е млад и неискусен во спортот. Ваков расплет беше неизбежен, кога и двајцата тегнеа и не попуштаа. Мислев дека Луис ги има оставено зад себе тие пристрасни потези и маневри на патеката кои претходните сезони го коштаа титули, ама изгледа сум погрешил. Во ваква изедначена сезона секој поен е злато вреден, и на 4та позиција да завршеше ќе беше добро со оглед на проблемите што ги имаше во финишот на трката.

Браво за Шпиончето, прв возач со 2 победи сезонава. Требаше триумфира некој од Лотусите, ќе се продолжеше рекордот. :P

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.744
Требаше да попушти Хамилтон. Иако навивам за МекЛарен, Луис мораше подобро да ја процени ситуацијата и да го остави Малдонадо да помине, кој уште е млад и неискусен во спортот. Ваков расплет беше неизбежен, кога и двајцата тегнеа и не попуштаа. Мислев дека Луис ги има оставено зад себе тие пристрасни потези и маневри на патеката кои претходните сезони го коштаа титули, ама изгледа сум погрешил. Во ваква изедначена сезона секој поен е злато вреден, и на 4та позиција да завршеше ќе беше добро со оглед на проблемите што ги имаше во финишот на трката.

Браво за Шпиончето, прв возач со 2 победи сезонава. Требаше триумфира некој од Лотусите, ќе се продолжеше рекордот. :P
Luis na popushti ? Nema shansa, da se obvinuva nekoj zasto ne popustil, ne deka ti go pravis toa, e nonsens, klasicen fail, ko i potegot na Maldonado, koj nemase trpenie i sega namesto na podium, ke si ja lupa glavata od zid radi propustenata sansa.

Inaku odlicna trka, edna od najdobrite sezonava, bravo i za Alonso, apla sreka imase denes, od sejfti karot, po sto sledese josh jedna u nizu vo boksot na Meklaren kontra Hamilton, pa tuka bea otkazuvanjata na francuzot i nemacot za da na kraj i Hamilton ima problemi so bolid i ko kapak na Se i ne ja zavrsi trkata. Kolku samo raboti se poklopija za da pobedi Alonso, one in a milion e rabotava.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Абе набрзина да ми дообјасни некој шо се деси после повлекувањето на сејфти кар ..баш у момент кога почна проблемот со болидот на фетел ..баам страшно невреме и снемав струја ..па дојде кога веке алонсо беше напред ..односно 43 круг мислам ...
Инаку фантастична трка од тоа шо видов...супер возење на алонсо..шуми ..кими, вебер ..со доза на среќа и искуство извадија максимум..
Друго..Алонсо не го паркира болидот кај шо треба ..у ваков случај следува казна..или тоа е само за време на кфалификациите ?

M

MrzaRules

Гостин
Абе набрзина да ми дообјасни некој шо се деси после повлекувањето на сејфти кар ..баш у момент кога почна проблемот со болидот на фетел ..баам страшно невреме и снемав струја ..па дојде кога веке алонсо беше напред ..односно 43 круг мислам ...
Инаку фантастична трка од тоа шо видов...супер возење на алонсо..шуми ..кими, вебер ..со доза на среќа и искуство извадија максимум..
Друго..Алонсо не го паркира болидот кај шо треба ..у ваков случај следува казна..или тоа е само за време на кфалификациите ?
епа му откажа болидот на Фетел, а на два круга до крајот Хамилтон имаше контакт со Малдонадо, и неможеше да ја доврши трката...а претходно и Грожјан мислам откажа поради проблеми со маслото колку шо кажаа...

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
^ го видов моментот со Хамилтон ..туку ме мачи тоа ..за време на сејфти кар алонсо беше 3 мислам ..
е тој дел не ми е јасен откажа фетел ..и у исти круг Лотусот на Грожјан или ..?

Kajgana Shop

На врв Bottom