и кај шо плука таму лижи - мочко серко педер никаквец ама ич ги нејќам овие шпанците мамето нивно (за шпанките не важи) плукаше по Ферари па сега за нив вози ама сигурно поради тоа шо се откри аферата (поради алонсо) го зедоа црвените и едвај чекам да замини оти не заслужва да вози за Ферари,тој да се праша кој да му биди тимски колега
не прочитав да му честита на Маса за 1-от подиум после 200 години туку изјави дека имал среќа,мочко еден а Маса само изјавува жал ми е за Гејнандо кога ќе има лош резултат или кога ќе остани без поени
супер е Маса како чоек пред се а како возач не е некое шофериште и мило ми беше за 2-то место
како бе Маса не ја освој титулата во 2008 а ако ја освоеше, Хам без титула во лудница ќе завршеше
п.с сега и Хам ми личи на предавник од ко потпиша за Мерџото
за болдот
немаше да има потреба да му ја поклонат ако мекларен не излезеше педер па да кради податоци од најголемиот тим на сите времиња - ФЕРАРИ
уште на 5-6 трки да не речам на 10 трки пред крајот ќе беа освоени титулите (и 2008 ќе беше наша ако не беше мекларен црвен)
и честички за песот Камуиии Кобајашииииииии (кобајаги) за 1-от подиум и тоа на домашна патека
фала пријатно и до гледање