Формула 1 - сезона 2012

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ништо не е готово Канада е лудница.
Фетел утре ке стартува прв но тоа ништо не гарантира позади него се љутите Хамилтон и Алонсо ке биде партали.

S

Stivie G

Гостин
Ќе ја има ли трката на МТВ? Бидејки сега кога пуштив во десниот горен агол им пишеше дека ќе ја дават трката од 19.55 а пак од друга страна има фудбал во 20.45

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ќе ја има ли трката на МТВ? Бидејки сега кога пуштив во десниот горен агол им пишеше дека ќе ја дават трката од 19.55 а пак од друга страна има фудбал во 20.45
нема брат
http://mtv.com.mk/MK/programa/nedela.aspx
незнам дали ќе има на собраниски канал , за секој случај ќе провериме ....

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Формула ќе даваат на собранискиот канал - мтв3 исто како вчера ако гледаше.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
,,,,,,toa kumbeto ,,,vodi,,vo 41,,,krug:mad:,,,,,ke mu se skine kaishot,, na anlaserot,,,,:mad::LOL:,,,

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
И шо стратегија имаше ферари со алонсо...безвеза ...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
И шо стратегија имаше ферари со алонсо...безвеза ...
Што му се дешава на Алонсо ??? прво Хамилтон го престигна па Грожџан и сега Перез ..
леле и Фетел го поминал ...ццц

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Што му се дешава на Алонсо ??? прво Хамилтон го престигна па Грожџан и сега Перез ..
Па имаше еден Пит помалку ... истроши гумите и ..преспор беше .

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Стратегија харикири со едно влегуање во бокс и лушпи гуми нема што да се очекува друго :mad:
Честита победа на Хами

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Neznam so koj pamet go ostavija Alonso da se maci so istite gumi 55 kruga , da ti ebam timot glupav bas mi e zal za covekot koj izvoze super ama na kraj so da prae mu kratea po 4 sekundi na krug.:facepalm:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Ајде ајде нека е честито победата на Хамилтон и нека се множат а и редно беше.На крај краева стратегијата на Мекларен испадна перфектна и кобна за конкурентите.
БАТОН-ќе ги надмине ли веќе еднаш проблемите? дали е до него или до болидот стварно незнам ама во последните 4 трки човекот не може да се препознае себеси.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959

THIS IS WHY I LOVE CANADA !! Ова е патека, ова е трка, а не сра*ето во Монако, да ти се одмили спортот.

Уште еднаш Луис докажа е мајстор за Монтреал, патекава најмногу му лежи од сите други на календарот. 3 победи, од 5 настапи има на ова ГП. Да признаам, сумњав во влегувањето во бокс на 20 круга пред крај, мислев дека нема да надокнади а Себ и Шпионот нема да влегуваат, за на крај да испадне полн погодок одлуката. Го папаа и двајцата од Грожан и Перез (браво посебно за мексиканецот), со што изгубија добри поени, кои во ваква изедначена и неизвесна можат да се покажат и како решавачки на крајот.

Се пишува историја годинава во Ф1. Вебер во Монако го сруши рекордот, а денес Луис го продолжи. 7 трки - 7 различни победници. Нареднава трка уплатете победа на Лотус, Кими или Грожан тепаат 100%, одиме на 8 од 8. :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ооооооооооооооо Луис !! За историја ! :) :cuc::cuc: Толку само.

Одлично возење. Фантастично. И да, за прво место кај Возачите.

Kajgana Shop

На врв Bottom