Формула 1 Сезона 2011

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Дожд и ќе гледаме утре супер интересна трка

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Распоредот, топ значи... Добро е, стандард за Мекларените, се очекуваат подобри перформаниси во трката, па зошто не и победа на Луис.. Но, ако врни (не гледав квалификации), а гледам има такви предиспозиции, е тогаш, можно е секој да победи.. Дури и за чудо Шумахер (виц :pos2: )... Не, озбилно и лани беше хаос, се возеше зад сејфти кар па не видовме трка.. Сега сакам да врни, ама онака, умерено да има услови, колку-толку....

Недела во 10 00, мамурно утро, и пред ТВ... Стандардна позиција

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Можеби прерано ги видов двата Мекларена на подиум. Болидот на Хамилтон ми изгледаше многу стабилно и се до пред неговото второ влегување во бокс си помислив дека дури може и да го стигне Фетел. Но се тргна наопаку па не само што го изгуби местото на подиумот туку мораше и да влезе во бокс по четврти пат за на крај да заврши на седмата позиција:(

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
3 ствари од тркава ..

- Не заврна ! :( :(
- Стартот на Хајдфелд ! :drk:
- Маса заврши пред Алонсо - MIRACLE !! :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Плус, незначителна казна од +20с. за Луис и I Spy поради некоректности во нивниот дуел за третото место на 10ина круга пред крајот.
http://networkedblogs.com/gtQYA

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Алонсо каков феил напраи лелелле дрво невидено :(

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
^Alonso's was for the crash while Hamilton's was because the stewards deemed him to have been too aggressive in defending his position...WTF. Ај ваљда знаат што прават тоа стјуардите иако ја не видов Хамилтон да направи нешто погрешно. И сеа со казнава паднал на 8ма позиција, не дека менува којзнае што...:icon_neut

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
^Alonso's was for the crash while Hamilton's was because the stewards deemed him to have been too aggressive in defending his position...WTF. Ај ваљда знаат што прават тоа стјуардите иако ја не видов Хамилтон да направи нешто погрешно. И сеа со казнава паднал на 8ма позиција, не дека менува којзнае што...:icon_neut
Да да он е цвеќе за мирисање иначе е казнет за менување на страната повеќе од еднаш кога се бранеше од Алонсо.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Нек си кршат глава сите возачи од прв до последен, ама јас уште еден пренос коментиран од Видевски не гледам/слушам па крај на свет нека е.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Луис Луис.... Толку само..

Коментаторот ме успа, со приказните...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.860

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Нек си кршат глава сите возачи од прв до последен, ама јас уште еден пренос коментиран од Видевски не гледам/слушам па крај на свет нека е.
браво за тебе

ти си го сакаш животот..... :icon_lol:
Луис Луис.... Толку само..

Коментаторот ме успа, со приказните...
ми ги поду топките

за керсот цела трка зборваше

како плоча расипана

у пичку матер веќе со вакви никакви коментатори :pusk:

летечкиот фин овај русин

:poss:

п.с ај уште Кина ќе ја гледаме рано во мугрите (во 9 мислам дека е) оти после неа идат европските

ама ЈБГ пак треба да си го местам телефонот да ме разбуди во 13 и 30

п.п.с и се надевам дека Ферари ќе ја уништи конкуренцијата на европските патеки

фала пријатно

Член од
18 април 2007
Мислења
372
Поени од реакции
32
"п.п.с и се надевам дека Ферари ќе ја уништи конкуренцијата на европските патеки"
Надежта последна умира!!

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Ко што гледам пишаното погоре за коментаторот, исто беше и за ланскиот на Алфа. Изгледа ќе плачеме за Миленко....... дрн,дрн, еве драги гледачи, се испоплукав од возбуда..... цар си беше човекот, не за друго, секоја трка барем еднаш од срце ќе ме насмееше. :):):)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ко што гледам пишаното погоре за коментаторот, исто беше и за ланскиот на Алфа. Изгледа ќе плачеме за Миленко....... дрн,дрн, еве драги гледачи, се испоплукав од возбуда..... цар си беше човекот, не за друго, секоја трка барем еднаш од срце ќе ме насмееше. :):):)
Незнам како тоа глупирање на Миленко ви е смешно реално немаме коментатор за трки за таа работа треба некој што ги познава трките и затоа на многумина не им е интересна формула1 немаат реална ситуација на трката поголем дел од времето коментаторите читаат од интерет и ни ја пуната главата со информации кој сме ги прочитале и самите денеска секој има интернет и ги читаме тие работи а помалку обрнуваат внимание што се дешава на патеката и кога ке се случи нешто лупаат глупости зошто незнаат зашто дошло да таа ситуација. Затоаз а коментатор да се стави некој што е подолго време во трките а не коментатори што освен фудбал за ништо друго немаат поим.

Kajgana Shop

На врв Bottom