Да да он е цвеќе за мирисање иначе е казнет за менување на страната повеќе од еднаш кога се бранеше од Алонсо.^Alonso's was for the crash while Hamilton's was because the stewards deemed him to have been too aggressive in defending his position...WTF. Ај ваљда знаат што прават тоа стјуардите иако ја не видов Хамилтон да направи нешто погрешно. И сеа со казнава паднал на 8ма позиција, не дека менува којзнае што...:icon_neut
Abe komentatorot e
браво за тебеНек си кршат глава сите возачи од прв до последен, ама јас уште еден пренос коментиран од Видевски не гледам/слушам па крај на свет нека е.
ми ги поду топкитеЛуис Луис.... Толку само..
Коментаторот ме успа, со приказните...
летечкиот фин овај русин
Незнам како тоа глупирање на Миленко ви е смешно реално немаме коментатор за трки за таа работа треба некој што ги познава трките и затоа на многумина не им е интересна формула1 немаат реална ситуација на трката поголем дел од времето коментаторите читаат од интерет и ни ја пуната главата со информации кој сме ги прочитале и самите денеска секој има интернет и ги читаме тие работи а помалку обрнуваат внимание што се дешава на патеката и кога ке се случи нешто лупаат глупости зошто незнаат зашто дошло да таа ситуација. Затоаз а коментатор да се стави некој што е подолго време во трките а не коментатори што освен фудбал за ништо друго немаат поим.Ко што гледам пишаното погоре за коментаторот, исто беше и за ланскиот на Алфа. Изгледа ќе плачеме за Миленко....... дрн,дрн, еве драги гледачи, се испоплукав од возбуда..... цар си беше човекот, не за друго, секоја трка барем еднаш од срце ќе ме насмееше.