Формула 1 Сезона 2011

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Коментаторот ми беше тапа,за наредната трка ќе барам на друга програма да гледам

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Одлична трка. Со исклучок на Маса, сите други возачи од трите тима имаа добра трка. Да не беше казнет Батон мислам дека ќе излезеше уште по првото менување на гуми како трет и ќе си бичеше до крај.
Коа го видов како Маса го кочи Мекларенот како да е некој 5то разреден болид се разочарав од Ферари пак, ама Алонсо беше супер. А и капак на све и најголем парадокс за мене од денешнава трка е најбрзиот круг на Маса. Ја научи патеката дури по 3тото влегување во бокс.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Коментаторот беше сонлив, се чукаат Баричело и Розберг, он зборува за критиките на германските медиуми кон Шумахер... :tapp:

И овој Фетел без КЕРС растура, а како ли ќе биде кога ќе вози со КЕРС....

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
После 7 круга ми прекисна од коментаторот на СМРТ, 10920429324298 пати кажа ПНЕВМАТИЦИТЕ .. Иии до крај гледав на австриската РТЛ, два збора не разбрав, ама барем гледав на раат со 100 пати поубава слика.

Инаку, за трката .. Досадно некако м ? - Ме потсети на Бахраин лани, исто така монотоно почна сезоната и сите плукаа дека ќе биде цела тапа. Ама, не е тоа, тоа бре - Австралија без дожд НЕ Е Австралија. И фалеше ''зачин'' на трката. На вака затворена патека, керсот не дојде до израз.

Најдобри денес ми беа Петров и двата Заубера. СЧ, посебно за Петров кој го искористи макс. спориот старт на оние пред него и држеше типот до крај !!

Во Малезија очекувам повеќе ..

--- надополнето ---

- Двајцата пилоти на БМВ Заубер останаа без поени, откако Ф1 стујардите откриле ТЕХНИЧКИ ПРЕКРШОК !!
http://www.formula1.com/news/headlines/2011/3/11874.html

Криво ми е, посебно за Перез. Ова му беше деби на малиот, дојде до поени и го снајде ова .. :jaj:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Двајцата пилоти на БМВ Заубер останаа без поени, откако Ф1 стујардите откриле ТЕХНИЧКИ ПРЕКРШОК !!

Криво ми е, посебно за Перез. Ова му беше деби на малиот, дојде до поени и го снајде ова .. :jaj:
Штета, и за двајцата :(

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Одлична трка. Со исклучок на Маса, сите други возачи од трите тима имаа добра трка. Да не беше казнет Батон мислам дека ќе излезеше уште по првото менување на гуми како трет и ќе си бичеше до крај.
Коа го видов како Маса го кочи Мекларенот како да е некој 5то разреден болид се разочарав од Ферари пак, ама Алонсо беше супер. А и капак на све и најголем парадокс за мене од денешнава трка е најбрзиот круг на Маса. Ја научи патеката дури по 3тото влегување во бокс.
За најбрзото време Маса не ја научи патеката туку имаше нови гуми и малце гориво затоа извади најбрз круг иначе тапа вози Маса само ме зачуди како успеа толку да го држи батон позади него и да го натера на грешка.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Se sto e germansko e najsilno toa zapomnete go kako 1 + 1 = 2

DEUTSCHLAND UBBER ALLES !!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
За најбрзото време Маса не ја научи патеката туку имаше нови гуми и малце гориво затоа извади најбрз круг иначе тапа вози Маса само ме зачуди како успеа толку да го држи батон позади него и да го натера на грешка.
Јасно дека имаше нови гуми и малку гориво на крајот ама ништо не укажуваше дека баш тој ќе го постави најбрзиот круг.
За тоа што успеваше да го држи Батон толку време е затоа што Батон и не е баш некој најспретен претекнувач или пак возач што е храбар да ризикува малку повеќе. Да беше Хамилтон на негово место ќе го изедеше Маса за пола круг :)

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
[/COLOR]- Двајцата пилоти на БМВ Заубер останаа без поени, откако Ф1 стујардите откриле ТЕХНИЧКИ ПРЕКРШОК !!

Криво ми е, посебно за Перез. Ова му беше деби на малиот, дојде до поени и го снајде ова .. :jaj:[/QUOTE]

Да, баш лошо за нив. А со ова им отворија пат на пилотиве од Форс Индија да дојдат до бодови и се ми се чини дека ова се први бодови за Форс Индија воопшто. Што среќни биле, можам да претпоставам.

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Да, баш лошо за нив. А со ова им отворија пат на пилотиве од Форс Индија да дојдат до бодови и се ми се чини дека ова се први бодови за Форс Индија воопшто. Што среќни биле, можам да претпоставам.
Грешка!!
Имаат форс индија доста бодови дури 2009 за малку ќе победеше физикела на спа. тогаш кими ја извојува единствената победа за ферари таа година престигнувајќи го физикела со помош на керс системот и потоа физикела стално му дишеше во врат до крајот. Завршија на крајот во помалку од една секунда. Кими заврши прв физикела втор со форс индија.

T

Tetro

Гостин
Дечки, темата е за Ф1. Остајте топките на страна. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се возат дуели на стаза за 4-5 место (Маса и Батон), тој коментира за историјата.... Охх мори мајко... Треба да се сконцентрира на дуелите, а ко ке нема ништо интересно да кажва историја... И треба малце по жустро да коментира, шо е она.. Како шах.. Ама се надевам дека ќе се поправи, понатаму... Не беше спиен чоекот... Квалификации, после фудбал од плоштад, па сабајле трка.. Ама ај, ќе му простиме овој пат...

Иначе за трката, ако знаеме дека оваа стаза е на Мекларените и стандард тука поминуваат добро, тогаш сезонава ме плаши... Ред Булот беше топ.. Али повторно се виде дека во трка и не се толку „јаки“, бидејќи во еден момент Луис и го стигна Ветел и дојде на секунда зад него... Но, задоволен од Луис...Очекувам победи на Луис, кога ќе дојде на Европско тло, бидејќи тука е разликата мегу Мекларенот и Ред Булот..

Браво за Петров...

Мерцедесите разочараа...

Kajgana Shop

На врв Bottom