Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Necro daj kazi nacin da dekodiram Samdung U700 na O2 mreza e od germanija.pozz
купи си NS Pro Box наједонставен и најлесен начин за директ анлок без последици - 140 евра ти е кај мене.

фри анлок за qual com самсунзите од 3генерација не постои, не верувам и дека некогаш ќе постои...

друг начин имаш преку оператор кодови, сега проверив 15 евра + банковни трошоци ќе ти излезе скоро 25 евра за кодот и се чека до 48 часа.

или кај мене ти е 600 денари анлокот, се чека околу 12/15 минути, зависи колку ми е зафатен компјутерот.

иначе има 2 верзии на у700

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Epa ako nema free unlock ke go donesam kaj tebe vo mobilara ne znam dali e u700 ili u700b ke si vidis ti.

Член од
9 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
4
Sony Ericsson P800 и пукнат екран. Телефонот ми падна на земја, екранот пукна, на него има една црна мрља и ништо не се гледа. Има ли чаре за ова или не?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Незнам дали имам прашано,ама сигурна сум дека ако имам нема ми никој одговорено.Имам кинески телефон марката е arand pda и еден куп кинески букви.Телефонот ми седи веќе две години,значи не е некој нов кинески модел :) Да,прашањето ми е: како јас да го направам да биде на германски,каде да барам соодветен software.

п.с.И како да го отклучам кога ке се заклучи тастатурата :nesum: стискав насекаде не оди :(

Ај може ќе ми помогнете.
МФГ

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најчесто кинеските се отклучуваат со притскање на YES т.е. зеленото дугме и уште некое дугме или средината на тачот.

пробај со *#0000# и YES повеќето добиваат англиско мени

Член од
23 ноември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
Iam i-pod classic 160 GB i ne znam shto mu e , nejke da se ukluchi mi se pojavuva crveno znakche X na ekranot... Nema baterija i nejke da se puni :nesum: Ima tuka negde servis kaj shto mozham da go odnesam i kolku pari od prilika kje treba da frlam??

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Iam i-pod classic 160 GB i ne znam shto mu e , nejke da se ukluchi mi se pojavuva crveno znakche X na ekranot... Nema baterija i nejke da se puni :nesum: Ima tuka negde servis kaj shto mozham da go odnesam i kolku pari od prilika kje treba da frlam??
Прашај во дуна гтц на спрат, изак гтц приземје, невада во беверли ...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ова е под-форум само за мобилни телефони, луѓето што се стручни од оваа категорија на електрониката немаат никаква допирна точка со поправање телевизори, фиксни телефони, радија, радио-станици, авто-компјутери, авто-радиа и се останато!
да не мешаме баби-жаби.
имам на гсммкд неколку илјади теми отворено за рикавери на мп3 плеери и ај подчиња

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Луѓе помагајте. Го скршив екранот на мојот SonyEricsson M600i. Колку пари е да се смени. Цена на екранот + цена на монтажа. Итно ми треба неможам да функционирам без него

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Луѓе помагајте. Го скршив екранот на мојот SonyEricsson M600i. Колку пари е да се смени. Цена на екранот + цена на монтажа. Итно ми треба неможам да функционирам без него
Уффф ... скапо е ... не верувам дека ќе ти се исплати да го менуваш ... најдобро купи си уште еден таков телефон ... иначе цена за екран ќе ти пише некро :salut:

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Некро што бидна за мојата моторола те снема .... Кога може да поминам ??? Или пак ако некој друг може да ми посочи некој сервис каде што можам да променам микрофонче на моторола рокр е 6???

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако апла ти се брза - 3300 денари со монтажа е, ако сакаш да го нарачаш и да чекаш околу 4 до 6 недели би бил меѓу 2200 и 2500.

Некро што бидна за мојата моторола те снема .... Кога може да поминам ??? Или пак ако некој друг може да ми посочи некој сервис каде што можам да променам микрофонче на моторола рокр е 6???
па јас ти реков, кога сакаш помини.
нп, ако е до микрофонот би бил готов за помалце од 20 минути.
зависи од тоа колку сум зафатен во моментот кога ќе дојдеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom