Cyber Knight
House music
- Член од
- 16 мај 2007
- Мислења
- 785
- Поени од реакции
- 186
Некро, а да го донесам мобилниот да го ѕирнеш, да ми кажеш дали има шанса да се опорави?
Кај мене во Алфа Мобил е 300 денари, се разбира доколку се претстави дека е од кајгана, иначе редовна цена за тој модел ми е 500 денари, како и кај скоро сите останати сервиси.drugar eden kupi samsung d900i od t-mobile (kodiran) ima li moznost da se dekodira?i ako ima kolku kosta toa?
od sabajle, do smrt.ти кога си на работа за да дојдам?
vo settings imash opcija reply via same centar neso taka bese :/ne znam dali e samo so ovoj modle no imam eden problem so mojata nokia i dali moze nekoj da mi pomogne
koga pisuvam porka na mestoto za brojot vednas stom zapisam broj se dodava samo ; i ako ja pratis porakata so toa znakce zema pri no ne ja prkaa porakata.
kako mozam ova d go popravam ve molam pomagajte zaso ne mzoa da si prakm porkai
pozdraqv i blagodaram
ок, ќе дојдам после школо(прва смена сум), ваљда нема да те начекам во смртod sabajle, do smrt.
уште тема да отвореше...Откако го апдејтував телефонот во 30,00,18 верзија не ми работи ни задната ни предната камера. Станува збор за Nokia N95. Има некој идеја што да направам? Го преинсталирав преку nokia software updater , но ништо .... да напоменам дека со претходната верзија се си беше во ред
или ти е флет кабелот од камерата во прекин или нема добар контакт меѓу плочата или камерата или ти е софтвер ама не мејн и фај систем, најверојатно гдфс или ером.imam sony ericsson k750i, i mi se zaeba kamerata... koa go otvaram kapaceto se uklucuva i posle 1 sekunda sama se gasi. istoto se slucuva i koga odam preku meni. pomos?
odnapred blagodaram :salut: