- Член од
- 26 октомври 2012
- Мислења
- 2.535
- Поени од реакции
- 3.362
Nisto ,za toa sme tuka I zaboraviv da ti kazam nema priemen .ambiciozNA fala za odgovorive ubavo ke razmislam uste ednas
Nisto ,za toa sme tuka I zaboraviv da ti kazam nema priemen .ambiciozNA fala za odgovorive ubavo ke razmislam uste ednas
Imas se na nivnata strana flf.ukim.edu.mk ili ako nemozes da se snajdes najdi ja grupata na fb filoloski fakultet blaze koneski ,tamu sekogas ima nekoj sto ke ti objasni podetalno,znam samo deka molba treba da podneses a drugite proceduri ne gi znam .Што треба да направам за да можам факултетов да го запишам како вонреден. Уствари сакам да се префрлам од редовен во вонреден студент. Има некои посебни процедури? И ако се долги за објаснување ве молам за линк до местото од кај шо пишува па сам ќе си прочитам. Фала однапред
Мислам дека имаш право само на еден термин да се појавиш ,тоа е за тие што ќе неможат на првиот да одат или ако нема место во предавална или анфитеатар ,нешто како 2 групи.Некој да ми каже дали може да се полагаат испитите два пати во августовската-септемвриската на Скопскиот универзитет,
т.е. гледам дека ги има предметите во два рока, па незнам како функционира тоа.
Само еднаш, ти си бираш кој сакаш (ваљда си бираш). Ама дефинитивно е само еднаш.Некој да ми каже дали може да се полагаат испитите два пати во августовската-септемвриската на Скопскиот универзитет,
т.е. гледам дека ги има предметите во два рока, па незнам како функционира тоа.
Колку што знам, не се полага оваа година приемен.Дечки во прва година за која насока се полага приемен испит за Преведување и толкување англиски, или Англиски јазик и книжевност? Што е полесно? Help!
дали СИГУРНО не се полага приемен?Колку што знам, не се полага оваа година приемен.
Пишете им на ekts.sluzba@gmail.com, прашајте ги нив за посигурно.Добар ден Во врска со филолошки факултет , може да ми кажете од каде ви е информацијата дека годинава НЕ се полага приемен ? За англиски прашувам. Дечко ми сака да се запише и се двоуми сега ако има приемен англиски да си земе македонски, не дека не му иде ама едноставно сигурно си е сигурно. Плус вонредно ќе се запишуваме. Јас македонски идам, а он сака англиски па ни треба информација ако знаете дали СИГУРНО не се полага приемен?[DOUBLEPOST=1407855428][/DOUBLEPOST]
дали СИГУРНО не се полага приемен?