еве сега го најдов јас конкурсот и видов и за мене, инаку англиски јазик и книжевност - 206 во државна, и 104 во приватна.a kolku primat vo angliski i knizevnost?????? drzavna i privatna kvota zaedno???
Факултетот објавува ранг-листа на кандидати кои ги исполнуваат условите за запишување во овааДечки имам прашање...ми рекоа дека во четврток треба да се оди до Скопје на факултетот за да потврдиме дали прифаќаме да сме во приватна или државна квота, вистина ли е ова? Ако некој знае повеке за ова ве молам нека пише пошто ич не ми се иде во Ск пак .. Фала Поздрав
Да, за да знаат дали да те задржат на листа или да отстапат место на некој послаб од тебе кој се сложува да е во приватна Само види убаво таму кој број си сега, може си во државна па ке си одмараш, пошто нема баш некои разлики да има во листата од вчера и конечната. Ти го кажувам ова пошто другарка ми ја фати сабајле паника да сме оделе во Скопје зш само 75 примале во државна а 35 приватна и цмиздреше не била примена па си скинав живци дури да и докажам х)Ако сум во приватна, значи на 27ми пак ќе треба Скопје да се оди само за да се потпиши изјава дали прифаќам да сум во приватна квота?
еј... вака сега... ме интересира дали некој нема цимерки тука... оти во последен момент ми откажаја така да барам цимерки ако знај некој нека пиши