Филмоманите за пилето

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Dark King Meh... тапа е пилето

wot overrated!

Rumeni Obrazi ma sho ve vrtam i vas i pileto! :D
Dosadni ste mnogu!
A i ovoj pa darki <3 se neshto mrchi
Aj CAOO!!:D:D:D

Saladin Морам да признаам дека на почетокот ја потценив серијава. Можеби затоа што знаев дека нема да успеам да ја изгледам до крајот на месецот, а нели целта е да уживам додека ја гледам, а не само набрзина да ја претрчам. Како и да е, ако не друго, барем добивме груба слика за вкусот на одредени форумџии во врска со тоа како го доживуваат пилето.

Acid Темата е префрлена во ЧДА, продолжете со дискусијата.
--- надополнето: 10 декември 2012 во 12:57 ---
PurplePuma Добро кој нормален го пуштил пилето такво малечко само да шета низ градот?? Не дај боже да го згазеа, и јас ќе се фрлев под колата по него :(

Werther
Го повикувам Ставрогин да се изјасни на темата во врска со пилето.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Само шо видов како пилето ја премина улицата. Јако, јако :cuc:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Вештица - Пилето требаше да користи подземен премин... вака, чиста комерцијала. Тапа.
Красулка - пилето ја помина улицата? И шо сеа фраер се прави демек петле? Ку*овмилевче.
bebush - Пеер глеј го жити се` пилето, ептен е саконннн!!! па да видиш као поминуе улица лелелеле!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
shutrak ,,,:icon_mrgr:,,, pileTooooo,,,,oo0ooo :ROFLMAO:,,,:LOL::pos: ,,,,,,,,,,eeeeeeeeeee,,,,,, ludddoooo,,oreee,:pos: :pos::pos: ,,,,,noooo, ,,,,,, site,,, se,,,,,,, ovde,,, ludiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,:ROFLMAO::pos::facepalm: ,,,,kako ,,,,,,,,,,,,,,,,piletooooooooooo,, so ,,ja projdeouoeea ,,,,ulicttraa:свиркам::свиркам::tapp: :LOL::pos::pos:

@PurplePuma битно пилето ја премина улицата, а за луѓето ме заболе може кола да ги удри слободно, или шлепер да ги згази, или трамвај, ич око нема да ми трепне :)

@@cool@ Курица перешла через дорогу... :pos::pos::pos: http://www.yaplakal.com/forum2/topic410256.html

@Divider otkako pileto ke ja premine ulicata apsaana mu praite i kvrc vratceto i posle sledva..

Чорба од пилето

Една пиле. Се сече глаата, ногите, клуно, перјата.
лукче толчено, мелено.
алев пипер,
3 лајци олио сасо вирго интакта од маслинќи
Фино сецкан кромиТ – еден
црн пипер
веЃета
патличанче на коцки
тиквица на коцкиж
грашоче, не на коцки
или зеленјаво по фкус
Едно лајче пиперка зелена нелута дробена, во прав, сушена, де, по ќеиф и малку чили или алево пиперче

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Германско пиле со турско потекло, збори на француски во Фиренца. Цел филм ништо не се случува, али многу добар муабет прави само со себе, немаш поима.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Dardan-ia Пилето било во подрум и каурите не му дозволиле да ја премине улицата. Филмот е дезинформација!
MIKI1 Само со помош на Светата Троица (1+1+1) и светото православие пилето ќе може да ја премине улицата. Светите отци јасно се имаат изјаснето и за филмот и за пилето, како и за пеколните мки што го чекаат пилето преку улицата ако не се причести.
Let 3 Мене најпојче ме бендиса љубовната сцена со трите црни петли и пилето. Многу романтична сцена беше тоа.
Хептаграм XI Од другата страна на улицата пилето го чека Хоронзон. Како Кроули да го режирал филмот.
PurplePuma Одма да се формира здружение за заштита на пилето додека ја преминува улицата!Треба да се провери дали во снимањето на филмот е загрозен психофизичкиот интегритет на пилето и одговорните за тоа да се казнат.
Ставрогин Пилето во текот на филмот не кажа ни збор. Ми заличи на вонбрачен плод на Витгенштајн и некоја малолетна аутистична плавуша која нема поим од филозофија.

Kajgana Shop

На врв Bottom