@Crazy_Poy0l: Pileto na ulicata tap, Inter na Milan i Juve tap, jas na juzerot na kajgana tap.
Psyside: Не сум ја гледал серијава, чекам да искочат сите епизоди и да седнам вечерно да ја изгледам. Кога ќе има блу-реј колекција пингувајте, ама збориме за блу-реј, не некои рипови од HD-China од 6 гига.
џимеј Арна си беше серијата, после 24 една од најубаите. Ја изгледав раатски во 2 вечери, не ми се случило тоа со друга серијаТ од Breaking Bad.
lamja25: PiLETO najjaka serija ever. Mnogu dobra grafika imase i mi ja fakase kaj mene na PC na ultra, samo nekako boite mi bea zaebani na monitorov Samsung Piano Finish T225F
Psyside:
PiLETO najjaka serija ever. Mnogu dobra grafika imase i mi ja fakase kaj mene na PC na ultra, samo nekako boite mi bea zaebani na monitorov Samsung Piano Finish T225F
И не се глупирај, земи IPS монитор, можеби цената е солена, ама вреди за парите.
Crazy in Love: Дечки мене ми беше една од најубавите серии, не за друго туку поради него.
Ах, полека почнувам да го заборавам Лео...
BarcaNamul:
Ах, полека почнувам да го заборавам Лео...
Sto ti e na tebe glup eden, moze se povredi Leo, ama ke se vrati na Kampot vo najbrzo mozno vreme i ke go rusime rekordot na Gerd Miller. Ccc ovie od real kompleksasi
Psyside:
Sto ti e na tebe glup eden, moze se povredi Leo, ama ke se vrati na Kampot vo najbrzo mozno vreme i ke go rusime rekordot na Gerd Miller. Ccc ovie od real kompleksasi
dragonsky: Пилето заврши, Челзи заврши во ЛШ, Ди Матео си отиде, другиов никако да си иде (за ТОРЕС ЗБОРАМ), уште Ен Хетавеј да рече дека нема да прави филмови...
Saladin: Солидна серија беше пилето, имаше свои добри епизоди и мислам дека на крајот заврши со убава поента. Една од ретките серии кои би ги гледал пред да ја прочитам книгата според која е правена.
beneamata: Пилето си отиде како што Јонзе си отиде. Еее Јонзе, Јонзе...
Insane in DA membrane: Bene...tap. (новиот јузер на јонзе ова демек, we can only hope
)
@Chiksy^^: Dajte serii so twist na kraj kako ovaa so pileto. Oni site ustvari bea mrtvi na kraj taka?
Божино: Смешни сте бре луџе, пилето па пилето. Еве јас ќе кажам дека ја гледав и ич не ми се напрај меракот. Рики Џерваиз праи 100 пати подобри серии
Pluh:
Рики Џерваиз праи 100 пати подобри серии
Ова зборам јас! Mockumentaries for the win!