Филмоманите за пилето

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Поминувањето на пилето преку улицата е премногу површно прикажано, едноставно ликот на пилето немаше никаква длабочина. Ликот на пилето беше премногу блед и затоа мораше да ја помине улицата, чисто за да се добие драматичен ефект, затоа што креаторите веќе немаа никаква идеја што да прават со пилето. Уште од самиот почеток се виде тоа, започнаа навистина ветувачки, но потоа едноставно спласна приказната. Да го развиеја ликот на пилето како што требаше, тоа ќе ја прелеташе улицата, немаше САМО да ја помине, така да во случајов не е важно која била причината за преминување на улицата.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Crazy in Love, причината зошто пилето ја премина улицата е небитна. Самиот факт дека пилето ја премина улицата додека беше младо и не можеше да полета, е инспирација за сите пилиња во светот. Да се надеваме дека во иднина ќе има многу вакви пилиња кои ќе ги заменат старите петли и кокошки.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Chiksy^ (еднаш месечно) дајте предлози за други серии каде што пилето ја преминува улицата
~A~ ќе го гледам пилево со „другарката“
на Crazy Diamond му/и се допаѓа ова. (тибам сталкерот, нигде те немам видено да пишеш, dragonsky лајкнува се, ама барем пишува :D)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Crazy in Love, причината зошто пилето ја премина улицата е небитна. Самиот факт дека пилето ја премина улицата додека беше младо и не можеше да полета, е инспирација за сите пилиња во светот. Да се надеваме дека во иднина ќе има многу вакви пилиња кои ќе ги заменат старите петли и кокошки.
Ама сепак никој нема да ја замени Анџелина!!!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ама сепак никој нема да ја замени Анџелина!!!
И Леонардо!!!!:love::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
И Џони и Хелена :)

Луси_Лу а ај ај пилето што јака геј сцена имаше... а бившата му со жена се лапа, сфашта!
Ама старката е врв, се растури, од сите највише секс има.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
@Crazy_Poy0l: Pileto na ulicata tap, Inter na Milan i Juve tap, jas na juzerot na kajgana tap.

Psyside: Не сум ја гледал серијава, чекам да искочат сите епизоди и да седнам вечерно да ја изгледам. Кога ќе има блу-реј колекција пингувајте, ама збориме за блу-реј, не некои рипови од HD-China од 6 гига.

џимеј Арна си беше серијата, после 24 една од најубаите. Ја изгледав раатски во 2 вечери, не ми се случило тоа со друга серијаТ од Breaking Bad.

lamja25: PiLETO najjaka serija ever. Mnogu dobra grafika imase i mi ja fakase kaj mene na PC na ultra, samo nekako boite mi bea zaebani na monitorov Samsung Piano Finish T225F

Psyside:
PiLETO najjaka serija ever. Mnogu dobra grafika imase i mi ja fakase kaj mene na PC na ultra, samo nekako boite mi bea zaebani na monitorov Samsung Piano Finish T225F
:facepalm:

И не се глупирај, земи IPS монитор, можеби цената е солена, ама вреди за парите.

Crazy in Love: Дечки мене ми беше една од најубавите серии, не за друго туку поради него.

Ах, полека почнувам да го заборавам Лео...

BarcaNamul:
Ах, полека почнувам да го заборавам Лео...
Sto ti e na tebe glup eden, moze se povredi Leo, ama ke se vrati na Kampot vo najbrzo mozno vreme i ke go rusime rekordot na Gerd Miller. Ccc ovie od real kompleksasi

Psyside:
Sto ti e na tebe glup eden, moze se povredi Leo, ama ke se vrati na Kampot vo najbrzo mozno vreme i ke go rusime rekordot na Gerd Miller. Ccc ovie od real kompleksasi
:facepalm:

dragonsky: Пилето заврши, Челзи заврши во ЛШ, Ди Матео си отиде, другиов никако да си иде (за ТОРЕС ЗБОРАМ), уште Ен Хетавеј да рече дека нема да прави филмови...

Saladin: Солидна серија беше пилето, имаше свои добри епизоди и мислам дека на крајот заврши со убава поента. Една од ретките серии кои би ги гледал пред да ја прочитам книгата според која е правена.

beneamata: Пилето си отиде како што Јонзе си отиде. Еее Јонзе, Јонзе...

Insane in DA membrane: Bene...tap. (новиот јузер на јонзе ова демек, we can only hope :( )

@Chiksy^^: Dajte serii so twist na kraj kako ovaa so pileto. Oni site ustvari bea mrtvi na kraj taka?

Божино: Смешни сте бре луџе, пилето па пилето. Еве јас ќе кажам дека ја гледав и ич не ми се напрај меракот. Рики Џерваиз праи 100 пати подобри серии

Pluh:
Рики Џерваиз праи 100 пати подобри серии
Ова зборам јас! Mockumentaries for the win!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Mac)) најјак пост на темава :cuc: :pos::pos::pos::pos: Само Io ти фали на листава :)
П.С. Нека си остане Торес бе што му фали

Kajgana Shop

На врв Bottom