Филмоманите за пилето

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Хм хм вчера неделен ручек јадевме пилешко и дали е тоа истото пиле што преминува улица :eek:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
dragonsky што реков јас? А?

Да видиме што изјави самото пиле:
Колега заради непочитување на авторитет јас мислам за казна, недела дена да поставува по две слики дневно минимум во темата за Дневна доза Ане.:sneaky:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Колега заради непочитување на авторитет јас мислам за казна, недела дена да поставува по две слики дневно минимум во темата за Дневна доза Ане.:sneaky:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Пилето ја преминала улицата бидејќи #влијателните така твитнале

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Да се биде пиле или не! - рекло пилето и ја преминало улицата.

Како и сите модерни ѕвезди пилето сними и прилично настран филм за возразни со својот нов дечко, кучето на Роко Зифреди, ширум познато како Роки. Роки, познат и по својот бурен живот (не му е ова прво пиле кое го начекал како преминува улица) требаше да настапи во филмот Little Red Chick, и да го глуми волкот кој е преправен во бабата на пилето:

Не спласнуваат коментарите на јавноста, која оцени дека пилето можеби воопшто не требало да ја премине улицата. Во продолжение, следи дел од скандалозната снимка, извлечена од лаптопот на пилето, снимена во луксузниот апартман на Роки:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова се само шпекулации не ме земајте за збор, но видов вест во која пишува дека ќе се снима филм за пилето под директорска палка на Џ.Џ.Абрамс. Нешто во стилот на Лост ќе било, ќе одело таму на некој остров со други пилиња, па ќе има патување низ времето и чистилиште и после тенеке ќе тврди дека сите биле мртви. Ама додека не видам трејлер, не верувам во информацијава.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
На пилето му била понудена улога во LOTR, ако прифатело тоа ќе го носело прстенот ... преку улицата.

Kajgana Shop

На врв Bottom