- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.263
- Поени од реакции
- 8.379
не се смеј,ова не е могуче вакво срање да испадне, дали има вкупно околу 40минути нов материјал, све друго се од предходните делови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се смеј,ова не е могуче вакво срање да испадне, дали има вкупно околу 40минути нов материјал, све друго се од предходните делови
Ја не знам од кај мислите дека ќе биде нов филм. Ја очекував баш тоа - некои 40 минути и евентуално подобрено монтирање, ефекти мејби (устата, оноа розевото срање...)...
така де, според новата пракса на Холивуд, све што е вредно у филмот е у трејлеротсве тоа што има у трејлерите е у ствари новиот додаток, не ни планирам да го гледам и така го изгледав во рок од 15минути хаха
Што убав филм одбрала тетка ти.Мене тетка ми ме носеше во кино првпат, Истерувачи на ѓаволот беше филмот, и со месеци се плашев да влезам во спалната на моите, ми личеше на собата на девојчето![]()
Имам премногу прашања...Мене тетка ми ме носеше во кино првпат, Истерувачи на ѓаволот беше филмот, и со месеци се плашев да влезам во спалната на моите, ми личеше на собата на девојчето![]()
Сцената е баш за навивање300+ души навиваа на оваа сцена.
Мене сестра на баба ми ме носеше на овојМене тетка ми ме носеше во кино првпат, Истерувачи на ѓаволот беше филмот, и со месеци се плашев да влезам во спалната на моите, ми личеше на собата на девојчето![]()