Кога сме кај имитирања, мада е стар клипов, секој Сопранос фан би требало да го погледне типов како го ''симиња'' Тони Сопрано и братучед му Кристофер... Има и други видеа на Јутуб кај што го имитира Ал Пачино и други...
Голем спојлер, кој не ја гледал (до крај)
Сопранос нека не го глеа клипов
Еве, Ал Пачино и ДеНиро како ги имитира само у клипов, чак и погледот на Пачино
:pos2:
-----------------------------------------------------------------
Не знам дали има тема, мене ме мрзи да отварам - почна новата
хорор серија (иако не официјално, хехе) :
"The Walking Dead" (2010)
Пилотот беше супер, интересен цело време, IGN го оцени со 9/10 и ја би му дал толку....Серијава е според стрип, таман мислев да го читам, кога искочи серијава па го одложив...
Приказната е клише, ама кога се работи за
зомбија, не можеш да очекуваш (некаква) оригиналност. Ако се другите епизоди добри како пилотот, добра ќе биде серијава...
-----------------------------------------------------------------
Искочи R5 од Волстрит 2, не знам за другите верзии, ја би ја препорачал - ''Noir'', сликата е џам! Филмот, го гледав до пола и го баталив. Супер почнува, ама после некое време станува предвидлив, главната приказна, суб-приказната е неинтересна, гледаш дека Мајк Даглас остарел, не е оној Гордон ГЕко од оригиналот, не го движи он филмот и треба 2 саата да го трпиш Шајам ЛеПјаф...Остава впечаток на непотребно продолжение.
Сите добри глумци остареа, овие новиве сите се ко некои педерчиња, да ми извините на изразот...
:salut: