--- надополнето: 16 јануари 2014 во 17:52 ---
Сега всушност приметив дека Хоакин Феникс не е номиниран Едно од пезезнатите номинации за Оскари се овогодинешните
Да умрев вчера немаше да дознаам дека Џофри Баратеон глумел во Batman Begins. И тоа едно невино детенце - ама сеедно, посакував да умре додека се рушеше Готам Сити околу него. Muahahaha...
Само што го имав задоволството да го изгледам The Wolf of Wall Street. Феноменално филмче, одамна немам гледано волку квалитетен филм, настрана што трае 3 часа ипослнети максимум и во кои уживаш, целиот филм е со феноменална глума, саундтрак и приказна. Поентата на крај со sell me your pen is fucking fucking fuckingly amazing and awesome.
Само што го имав задоволството да го изгледам The Wolf of Wall Street. Феноменално филмче, одамна немам гледано волку квалитетен филм, настрана што трае 3 часа ипослнети максимум и во кои уживаш, целиот филм е со феноменална глума, саундтрак и приказна. Поентата на крај со sell me your pen is fucking fucking fuckingly amazing and awesome.
Џона беше слаб, ама имаше некој шмек, ама оној да ти створи гадост дур го гледаш, ем од физичката појава, ем поради ликот. Погоден е глумецот за ликот, таман. Прав глупсон.
А за вториов не те разбрав на кој мислиш
Џона беше слаб, ама имаше некој шмек, ама оној да ти створи гадост дур го гледаш, ем од физичката појава, ем поради ликот. Погоден е глумецот за ликот, таман. Прав глупсон. А за вториов не те разбрав на кој мислиш
Поим немам како се вика, типот од The Walking Dead,
што го затворија ко го заеба Џона Хил со парите
Инаку, според мене филмов е преценет. Како прво - имал Скорсезе далеку подобри остварувања, како второ - можел да се компресира во нормална должина и ништо немало да изгуби, како трето - приказната е: секс, дрога, пари, жени, секс, дрога, пари, жени... и така во круг до недоглед (ништо интересно, ништо иноватовно, ништо што не е веќе видено), и како четврто - добрата глума на Лео се состоеше од
десетминутно ползење по земја додека му течат лиги
и дебилна насмевка која може да ја изведе дури и Никола Ристановски во остатокот од филмот. Јас стварно не гледам во што се состоеше „одличната“ глума. Sorry, ама мислам дека вашите „рецензии“ се под екстремно влијание на хајпот околу филмов. Не дека јас велам оти е без везе - дури и јас му дадов 8ца, ама дека треба во несвест да се паѓа дека е незнам какво филмско остварување... не знам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.