- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Го изгледав Out of Furnace сега и и и тапа, не дека е лошо направен или лоша глума,напротив се супер тоа ,али филм ко филм не ми се свиѓа(дејството се виде од километар). Отсекогаш сум ги мрзел тие амерички инбриди по филмовите ,па така и сеа + не го можам кејси афлек бе.
Ке земе некој оскар ,впрочем е за тоа и направен, не дека има нешто посебно во приказната али наседнуваат на вакви срања америте.
Не знам што да пишам за филмов уше нешо а да не фатам да им го кењам на другите кој не го гледале.
--- надополнето: 30 декември 2013 во 03:27 ---
Нешо беше курва оваа малата ,па сведок или преживеала напад од кјузак ,кејџ го бркаше или сл....
Ке земе некој оскар ,впрочем е за тоа и направен, не дека има нешто посебно во приказната али наседнуваат на вакви срања америте.
Не знам што да пишам за филмов уше нешо а да не фатам да им го кењам на другите кој не го гледале.
--- надополнето: 30 декември 2013 во 03:27 ---
Јас овој филм го ‘‘гледав‘‘ на Алфа пред некој ден ,зар е можно да давале 2013 филм?Не знаев шо па The Frozen Ground седнав да го гледам, ништо ново немав на лагер.
Помеѓу Николас Кејџ и Џон Кјузак, Ванеса Хаџинс изглуми најдобро. Кјузак многу тапа одглуми, ништо психопатско ми немаше во него, Кољо being Кољо as always. Ама Ванеса баш ми се свиѓаше како одглуми, можда оти без никакви очекувања и влегов.
Како и да е филмот почна добро и баш мислев дека пријатно ќе ме изненади, ама ништо натаму многу клише моменти, многу случајности, многу at the right place in the right time.
5/10 поради позадината во која шо е снима, Ванеса и прилично добриот почеток.
Нешо беше курва оваа малата ,па сведок или преживеала напад од кјузак ,кејџ го бркаше или сл....