G
настрана од хипстерсково претставување на сајсај, филмов е закон!
настрана од хипстерсково претставување на сајсај, филмов е закон!
This film was entirely improvised. There was no script, and the only things the actors and the crew had was a vague outline of the plot and the order in which certain events would take place.
цел импровизиран, тресење камера, природни дијалози и глума, малку актери, цицките на Оливиа
has a nice Closer ring to it
Анон го знае следново. Официјалните датуми се тие. Меѓутоа, во продавниците стигаат недела-две порано, позади, во магацин@Anon може ќе знае нешто
го имаш на шпански и руски на пајрат бејДали некој знае зашто филмот "Don Jon" сеуште го нема да се симне од некаде или да се гледа online? Излезен е во Септември. Инаку мислам дека е доста добар филм![]()
Преголема препорака и од мене за двата!Alan Partridge: Alpha Papa, најдобра комедија годинава, се скинав од смеење, какви само тоа реплики имаше...Инаку има и серија I'm Alan Partridge, не е поврзана со филмот ама препорачувам и неа да ја изглеате 12 епизоди има, филмот ќе ви биде посмешен зашто веќе ќе бидете запознаени со ликовите, а и серијата сама по себе е смешна.
Дали некој знае зашто филмот "Don Jon" сеуште го нема да се симне од некаде или да се гледа online? Излезен е во Септември. Инаку мислам дека е доста добар филм![]()
No problem, само нека искочиИ јас го чекам со душа и често прашувам на темава...Кога ќе излезе нешто за спуштање, обавезно да ме известиш...Или ја тебе ако дознаам прва...
И јас го чекам со душа и често прашувам на темава...Кога ќе излезе нешто за спуштање, обавезно да ме известиш...Или ја тебе ако дознаам прва...