Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Izvini sto kje te prasam malce glupo prasanje - koga posleden pat si bil u kino pred da go gledas Gravity? Zatoa sto sve sto procitav me tera da mislam ova ti e prv pat da gledas film u kino.
Во четвртокот на Rush, а пред тоа во вторникот на Despicable Me2, а пред тоа во четрвтокот на Priosners, а пред тоа.. :D
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 11:04 ---
Дали ви се допаднала Сандра или не е друга работа. Според мене кога би излегле квоти за тоа кој ќе освои Оскар за најдобра женска улога за Сандра коефициентот би бил најмал. Ама ај ќе видиме догодина кој што Оскари ќе добие :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Дали ви се допаднала Сандра или не е друга работа. Според мене кога би излегле квоти за тоа кој ќе освои Оскар за најдобра женска улога за Сандра коефициентот би бил најмал. Ама ај ќе видиме догодина кој што Оскари ќе добие :)
Се согласувам дека е друга работа. Овде не зборуваме за тоа дали Сандра ни се допаднала или не (Pluh would tap that) туку за твоите прогнозерски квалитети кои се некаде на нивото на @Stefan-Kobe и @Деко Релоадед кои жалосно не можам да ги тагнам за да видат дека им мавам сеир.

Енивејз, за да добиеш номинација за Оскар или не дај Боже да освоиш, треба да откинеш во некои сцени. Треба да имаш тешка улога и да и оставиш свој печат. Сандра имаше лесна и просечна улога, не по нејзина вина туку таква е улогата, а јас ќе ти ги постирам коефициентите кога ќе излезат да видиш на што мислам. Освен сцената со завивањето пошо таа беше тешка, мислам тешко е да прифатиш да се избламираш така на ТВ и покрај хонорарот.

Немам ништо против неа, имам против тебе што напиша ваков фејл муабет и генерално што ми немаш постирано добра слика на профил од поодамна. (n)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 12:41 ---
Sandri4 e srce Io. Ne hejtaj. :D
wot, with all due respect, остај ги тие што уствари одат на кино да се разберат :rolleyes:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.482
Поени од реакции
114.430
Има негде да уплатам дека Gravity и Булок ќе земат Оскар? Не за друго да му ја исполнам желбата на Ио, гледам му мава хејт на филмот и на Сандра особено. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Има негде да уплатам дека Gravity и Булок ќе земат Оскар? Не за друго да му ја исполнам желбата на Ио, гледам му мава хејт на филмот и на Сандра особено. :D
Рано е. Некаде околу Јануари/февруари ќе излезат квоти на нет, а кај нас најверојатно ќе има во БетСити викендот кога ќе бидат Оскаритe.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не, филмот си е добар, глумата на Сандра ништо посебно.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
21 & Over (y)(y)

-Одличен филм, ви го препорачувам на сите што обожавате вакви комедии.
9/10

Huh? Да знаевме каква комедија е филмот немаше да има потреба од препорака бидејќи ќе ни беше гледан. Или бладам? Сакаш да кажеш дека е комедија од типот на Адам Сендлер?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Huh? Да знаевме каква комедија е филмот немаше да има потреба од препорака бидејќи ќе ни беше гледан. Или бладам? Сакаш да кажеш дека е комедија од типот на Адам Сендлер?
Изгледај го трејлерот ќе ти стане јасно за каква комедија станува збор
јас обожавам такви комедии како оваа

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
21 & Over (y)(y)

-Одличен филм, ви го препорачувам на сите што обожавате вакви комедии.
9/10

Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци !

1.Изгледај ги сите филмови кои ги има во темата.
2.После секој филм ќе можиш слободно да коментираш:
Одличен филм, ви го препорачувам на сите што обожавате вакви...
9/10
3.Филмчињата како 21 & Over, Project X, Hangover etc... се за 13-15 годишни деца.

Не те напаѓам, не те навредувам ни потценувам но почни си со ред од каталогот за тапчовци и потоа повторно изгледај го 21 & Over и кажи што мислиш за него и слободно оцени го.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци !

1.Изгледај ги сите филмови кои ги има во темата.
2.После секој филм ќе можиш слободно да коментираш:

3.Филмчињата како 21 & Over, Project X, Hangover etc... се за 13-15 годишни деца.

Не те напаѓам, не те навредувам ни потценувам но почни си со ред од каталогот за тапчовци и потоа повторно изгледај го 21 & Over и кажи што мислиш за него и слободно оцени го.
60 Посто од каталогот имам изгледано филмов е по мој вкус а секој си има свој вкус

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Sandra ako ja nominiraat voopsto ja ke se secam na edno mesto.
Јас така си велев за Џенифер Лоренс ама не само што ја номинираа туки и си освои, не се заречувај пред време ;)

Исто и Дензел доби номинација за Флајт !

Kajgana Shop

На врв Bottom