Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.169
- Поени од реакции
- 62.705
Тука бил едниот... другата несреќа сигурно е на бербер ја средува брадата. Oh wait... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Има негде да уплатам дека Gravity и Булок ќе земат Оскар? Не за друго да му ја исполнам желбата на Ио, гледам му мава хејт на филмот и на Сандра особено.![]()
Изгледај го трејлерот ќе ти стане јасно за каква комедија станува зборHuh? Да знаевме каква комедија е филмот немаше да има потреба од препорака бидејќи ќе ни беше гледан. Или бладам? Сакаш да кажеш дека е комедија од типот на Адам Сендлер?
3.Филмчињата како 21 & Over, Project X, Hangover etc... се за 13-15 годишни деца.Одличен филм, ви го препорачувам на сите што обожавате вакви...
9/10
60 Посто од каталогот имам изгледано филмов е по мој вкус а секој си има свој вкусВодич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци !
1.Изгледај ги сите филмови кои ги има во темата.
2.После секој филм ќе можиш слободно да коментираш:
3.Филмчињата како 21 & Over, Project X, Hangover etc... се за 13-15 годишни деца.
Не те напаѓам, не те навредувам ни потценувам но почни си со ред од каталогот за тапчовци и потоа повторно изгледај го 21 & Over и кажи што мислиш за него и слободно оцени го.
Izvini sto kje te prasam malce glupo prasanje - koga posleden pat si bil u kino pred da go gledas Gravity? Zatoa sto sve sto procitav me tera da mislam ova ti e prv pat da gledas film u kino.
Druga rabota, Sandra Bullock ako dobie i nominacija za oskar za filmov treba da e srekna. Treta rabota, epten superficial symbolics, nesto kao demek filmov e deep i ima meaning, 2001 za novata generacija - utka.
Filmov e okej, ama osven efektite sto se dobri, nema nisto dobro vo nego. Ako ti se gleda gluma dobra, glej si go Prisoners i vidi go Wolverine.
Oskar za efekti, i nisto drugo. Shokovi imal toj.![]()
. Инаку филмов не ја содржи истата магија и порака како што ја содржи Одисеја 2001ва, не знам кој абдал ги споредувал двава филма во тој контекст. На страна извонредниот талент на Кјубрик, филмот немаше да биде тоа што е, ако не беа 4те напишани книги на Сер Артур Кларк.Да ама ти рече не, а повеќето рекоа да, вклучително и критиката, затоа што Џенифер имаше одлична улога со емотивни сцени, напишана за Оскар. Сандра нема ништо за што би ја земале во предвид, сосема едноставна улога која би ја одработиле 100 други актерки без да се примети никаква разлика. Јас и понатаму немам појма за што зборувате.Јас така си велев за Џенифер Лоренс ама не само што ја номинираа туки и си освои, не се заречувај пред време
Исто и Дензел доби номинација за Флајт !

Јас и понатаму немам појма
.