Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.
Нема да зажалиш...
Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.
Настрана од сарказмот, така е за Фајкла^ Види го насловот на видеото
Мајмунче Плах: Како бе дали мора да се вреѓа девојчето ? Па не и се допаѓа филм ! Ти знаеш дека ако нејќеш филм што други го сакаат онда си ненормален така ?
kako ne si go gledal ovoj film?Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.
Плух брани девојчиња кај стаса, ех бе пропадната романтико
Обавезно го гледам. Обожавам вакви филмови, дај уште некој добар предлог.Нема да зажалиш...
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет