Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, еве уште еден, уште еден, и овој. Мада не се баш слични...

Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Машинист, е страва филм, уствари сите од предлозите се добри, ех камо среќа јас да ги немав гледано :D

Нема проблем иначе..

Не бе, ги обожавам филмовите и сериите и од Европа. Баш ми се интересни и различни од американскиве, како за промена се одлични. Ќе го зирнам и Irreversible обвавезно. Само по ред, сега го симнувам Eyes Wide Shut HD верзија.:icon_lol:
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Го наеба сега, Pluh :D

Квалитет е субјективна работа.
Пример има Американци по 30-40 год. што религиозно гледаат My Little Pony.
Значи нема врска со годините :icon_mrgr:

чекајте прво нека го изглеа Фајкла, ако не и се свиѓа ќе ви се придружам у хејтањето :D

Може да направите посебна тема, па да се соберете со другарчињата, па да наброите неколку вам омилени, а со тоа и совршени филмови, па ќе ви искоментирам нема проблем... Зошто да се забавуваш само ти? :)

Sto mislis za Fight Club?:X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom