Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Пак јас :)
Еве рецимо ок е, ама не ти изгледа дека Том Круз е натрапникот во сценава и општо во филмов?
Онака се избацува со неговите метар и 50 спрема девојкиве, па не знаеш дали си го викнале помалото братче за 18ти роденден или во секој момент ќе извади материјал и почне да им прави манакир/педикир на девојкиве.

Том круз е само радознал човек, со несреден живот, сомнителни мотиви - авантуристички дух, кој бара промена, нешто несекојдневно во својот живот. Зарем од толку можни сегменти за дискусија, се фати за висината на Круз? да беше 10 сантиметри повисок, све ќе беше ок? :pos:

Мислам стварно. I'm done, sorry.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.481
Том круз е само радознал човек, со несреден живот, сомнителни мотиви - авантуристички дух, кој бара промена, нешто несекојдневно во својот живот. Зарем од толку можни сегменти за дискусија, се фати за висината на Круз? да беше 10 сантиметри повисок, све ќе беше ок? :pos:

Мислам стварно. I'm done, sorry.
Да се фатив за висината на Круз, пошто не ми се уклапа баш во сликата за твојата перфектно доловена автентична атмосфера, зошто да биде нешто перфектно, треба да е совршено, а Круз стварно не ми се уклапа во овој совршено перфектен филм и тоа е, биди ми жив.
Не можеш сега ти да го ставиш Robin Williams како Бетмен и да ми дискутираш за фотографии, сценографии и атмосфери кога глумецот не е во склоп со приказната...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Да се фатив за висината на Круз, пошто не ми се уклапа баш во сликата за твојата перфектно доловена автентична атмосфера, зошто да биде нешто перфектно, треба да е совршено, а Круз стварно не ми се уклапа во овој совршено перфектен филм и тоа е, биди ми жив.
Не можеш сега ти да го ставиш Robin Williams како Бетмен и да ми дискутираш за фотографии, сценографии и атмосфери кога глумецот не е во склоп со приказната...

Oк.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
се океј шо го изхејтавте девојчево, ама мора ли одма да претпоставувате дека сака клише романтични комедии зашто го хејтала филмот? :D

и колку беше неочекувано да се убацам јас со ова^

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
се океј шо го изхејтавте девојчево, ама мора ли одма да претпоставувате дека сака клише романтични комедии зашто го хејтала филмот? :D
Се зависи од тоа кој филм ќе се исхејта. За Кјубрик, никој нема лесно да помине :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ај да пробам :D

не ми се свиѓаше 2001

И не беше до расположение. Погодено ми беше, ми се гледаше спор, психоделичен, trippy and shit филм. Обожавам спори филмови. Само спори каде што бар некој нешто прави, а не минути од спејс шателот (или шипот?), вселената, рандом лебдења на луѓето :)
Знам дека Кјубрик прави паметни филмови со метафори...еволуцијата, мајмуните во 2001 wow so cool. Знам дека глумата (лол, глума, дали пола саат имаа глума актерите?) им ја почитуваат. Знам дека е влијателен филмот. Пресвртот. Легендарен за у тоа време

се` ова не ми мења дека филмот ми беше срање
да одам да гледам филмови на Селена Гомез (ЗАЕДНО СО ХОУП плс)? :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
ај да пробам :D

не ми се свиѓаше 2001

И не беше до расположение. Погодено ми беше, ми се гледаше спор, психоделичен, trippy and shit филм. Обожавам спори филмови. Само спори каде што бар некој нешто прави, а не минути од спејс шателот (или шипот?), вселената, рандом лебдења на луѓето :)
Знам дека Кјубрик прави паметни филмови со метафори...еволуцијата, мајмуните во 2001 wow so cool. Знам дека глумата (лол, глума, дали пола саат имаа глума актерите?) им ја почитуваат. Знам дека е влијателен филмот. Пресвртот. Легендарен за у тоа време

се` ова не ми мења дека филмот ми беше срање

1. Не е за сите.

2. Да, мада Twilight би бил подобар избор :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
^ Види го насловот на видеото :D

Мајмунче Плах: Како бе дали мора да се вреѓа девојчето ? Па не и се допаѓа филм ! Ти знаеш дека ако нејќеш филм што други го сакаат онда си ненормален така ?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.481
Може, има уште едно место во бродот за филмски пропалици.
Мада, ептен ме потценивте, јас сум повеќе по документарците, еве на пример омилен ми е документарецот за Џастин Бибер. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Може, има уште едно место во бродот за филмски пропалици.
Мада, ептен ме потценивте, јас сум повеќе по документарците, еве на пример омилен ми е документарецот за Џастин Бибер. :)
i mene isto! go obozavam<3:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom