Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.![]()
Нема да зажалиш...
Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.![]()
Настрана од сарказмот, така е за Фајкла^ Види го насловот на видеото
Мајмунче Плах: Како бе дали мора да се вреѓа девојчето ? Па не и се допаѓа филм ! Ти знаеш дека ако нејќеш филм што други го сакаат онда си ненормален така ?
kako ne si go gledal ovoj film?Дада, не сум го гледал филмов, го помешав со Коски или како и да беше. Морам да го гледам. Фала многу.![]()
Плух брани девојчиња кај стаса, ех бе пропадната романтико![]()
Обавезно го гледам. Обожавам вакви филмови, дај уште некој добар предлог.Нема да зажалиш...
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.![]()
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет![]()