Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
^ Види го насловот на видеото :D

Мајмунче Плах: Како бе дали мора да се вреѓа девојчето ? Па не и се допаѓа филм ! Ти знаеш дека ако нејќеш филм што други го сакаат онда си ненормален така ?
Настрана од сарказмот, така е за Фајкла

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
H

HoT IcE

Гостин
Еве, еве уште еден, уште еден, и овој. Мада не се баш слични...
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Машинист, е страва филм, уствари сите од предлозите се добри, ех камо среќа јас да ги немав гледано :D

Нема проблем иначе..

H

HoT IcE

Гостин
Не бе, ги обожавам филмовите и сериите и од Европа. Баш ми се интересни и различни од американскиве, како за промена се одлични. Ќе го зирнам и Irreversible обвавезно. Само по ред, сега го симнувам Eyes Wide Shut HD верзија.:icon_lol:
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Го наеба сега, Pluh :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Квалитет е субјективна работа.
Пример има Американци по 30-40 год. што религиозно гледаат My Little Pony.
Значи нема врска со годините :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom