- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.499
- Поени од реакции
- 3.318
aha pametnoChiksy^, сериозен - несериозен, али има и женски на форумов и низ нетов, мора и нив да им удоволиш ако сакаш успешна листа... И типчето од HIMYM лупни го![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
aha pametnoChiksy^, сериозен - несериозен, али има и женски на форумов и низ нетов, мора и нив да им удоволиш ако сакаш успешна листа... И типчето од HIMYM лупни го![]()
Бавни филмови се. Јас многу сакам такви ама мора и да ми се погоди моментот за гледање таков филм. Иначе за два збориме, Манделеј е втор дел на Догвил и веќе е more of the same, се губи филингот.@ бене и Ио: од 3 филма на Ларс што сте му ги гледале сите 3 ви се здосадиле после пола саат при прво гледање.
Тоа кажува нешто. Што не знам али битно кажува нешто![]()
![]()
Догвил не ми здосади, иако го гледав на два пати, трае 3 саати, додека Меланхонија првите 30тина минути се ептен спори и некако небитни па затоа, али остатокот е одличен. Се на се, филмови кои мораат да се изгледаат.@ бене и Ио: од 3 филма на Ларс што сте му ги гледале сите 3 ви се здосадиле после пола саат при прво гледање.
Тоа кажува нешто. Што не знам али битно кажува нешто![]()
![]()
Катастрофа е Барни, али нема врска...aha pametnodada i Barney e legenda ama nekako forite mu se mn nerealni
И мене ми сметаше се тоа ама сега разбирам дека поентата беше да се долови чувството кај гледачот, веројатно без тие сцени со лимузината и свадбата филмот ќе беше подинамичен и финишот немаше да биде тоа што беше... Како и да е, тежок филм, многу потежок за гледање од Догвил во кој цело време си во исчекување што наредно ќе се случи...Меланхолија првиот пат го пуштив скоро ќе заспиев на тоа сцената со лимузината и неможев после 20 минути го исклучив треба да му дадам шанса деновиве пак.
Инаку јас планирам Линч маратон да правам само никако да дојдам до време. Ама после испитна ќе биде и тоа.
Psyside, 2033 година:Има ли такви? јас на пример, за да уживам во одредена песна целосно, истата треба да се слуша чисто, детално, стерео сликата да биде скоро 3D, звукот да биде динамичен, инструментите да се делат, да можеш лесно да приметиш кој каде е позициониран, басот да биде детален, и прецизен...вокалите да бидат истакнати и да можеш да го замислиш пеачот како да е пред тебе, што се вика да уживаш целосно, т.е. на кратко што по реално да биде репродуцирана дадената песна, "како на концерт да си"![]()
Од постеров јасно ми стануваGore overload
Од кај знаеш дека другар ти не го сфатил филмот ако не си го гледал?
А и да не бидам само со цитирање.Зошто на луѓево им се свиѓаат филмовите на Ларс Вон Триер? Можда јас сум глуп пошто нели тие се малце поуметнички и по дип шит филмови
На што ги гледаш филмовиве?Дајте некој добар предлог за 3d filmce,досега ми се гледани Avatar,Madagascar 3,IMAX Under the sea(најдобро 3д што сум го видел)
Хммм после гледањето на Српскиот Филм, Антихристот ми беше ко цртан да гледамManderlay не е интересен зошто знаеш веќе што е и како е... Догвил ми помина во исчекување немав појма што е случува, 3 сати ми летнаа одма.
Антихристот и јас го изгасив.
Линч маратон сум направил од се од неговите кратки филмови, како најнедефиниран ќе го посочам The GrandmotherМеланхолија првиот пат го пуштив скоро ќе заспиев на тоа сцената со лимузината и неможев после 20 минути го исклучив треба да му дадам шанса деновиве пак.
Инаку јас планирам Линч маратон да правам само никако да дојдам до време. Ама после испитна ќе биде и тоа.
Немој тие Хобити и прстени жити се.....Бетмен трилогијата не би била лоша...ако сакаш уште поинтересно направи и со првите 2 дела од Тим Бартон....друго нешто да ти препорачам а да не е романтично хммм.....Х-мen трилогијата или колку и дела да се можеби?Предлог филмови за новогодишен филмски маратон за самец?
Во план ми беше трилогијата ЛОТР плус Хобитот, ама разбрав дека го нема Хобитчо на добра снимка и тој план отпадна.
П.С. Да не бидат романтични оти сега брзо ме шутна една како гомно и сум екстра сензибилен во периодов.
Сите 007 филмови-официјални и неофицијални + пародии или филмови инфлуенцирани од 007. Некаде до Велигден ќе ги поминеш сите па тамам после ќе можеш повторно да нурнеш во морето на љубовта во ЏБ стилПредлог филмови за новогодишен филмски маратон за самец?
Во план ми беше трилогијата ЛОТР плус Хобитот, ама разбрав дека го нема Хобитчо на добра снимка и тој план отпадна.
П.С. Да не бидат романтични оти сега брзо ме шутна една како гомно и сум екстра сензибилен во периодов.
хехе не знам некој а да не му била интересна Бејвоч.....ради атрибутите на спасувачките секакоМоментот кога ќе видиш серии што ти биле интересни имаатоценка на ИМДб
http://www.imdb.com/title/tt0096542/
http://www.imdb.com/title/tt0115083/
Сите 007 филмови-официјални и неофицијални + пародии или филмови инфлуенцирани од 007. Некаде до Велигден ќе ги поминеш сите па тамам после ќе можеш повторно да нурнеш во морето на љубовта во ЏБ стил![]()