W
Werther
Гостин
Сталинград 1993,нема утка.Ај некое филмче од WW2, нешто како Enemy at the gates?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сталинград 1993,нема утка.Ај некое филмче од WW2, нешто како Enemy at the gates?

Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.![]()

Гледај си го Freaks,1932 и А tale of two sisters,2003.http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Вчера го гледав филмот, воедно тој филмов беше првиот филм каде поради гнас сум помотувал сцени
Пример имаше убиства на желка, на лилјаче но вистински пичка му. Глата лета и рефлексите од нозе в мозок ме мавнаа што ги видов.
Ептен несекојдневен филм.

Абе гледани ми се, од Фрикс тие келајците 2 вечери ги сонувавГледај си го Freaks,1932 и А tale of two sisters,2003.
Со таква содржина се и двата филма.
![]()
Антихристот си го гледал?Абе гледани ми се, од Фрикс тие келајците 2 вечери ги сонував
Или oвој, цел филм со џуџенца али има една сцена со кокошка и прасина леви штраус.
Воедно смеењето од џуџево гази на нерви, напната монотонија, но ептен несекојдневна ја изгледав без да трепнам

Ама ти запнаа...Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.![]()
Mоментот со сечењето да дундатаАнтихристот си го гледал?
![]()

Не би ги коментирал сцените,но филмот e гнасотија невидена.Mоментот со сечењето да дундата
Или со срнчето сцената.
Абе јас не сум љубител на гнасотилаци, овој вчера го ѕирнав од чиста љубопитност да видам шо катара е, сакав да потрошам време на нешто несекојдневно оти така се чувствував. За вечер го спремам по втор пат со чист мозок филмот со аватарчето на Wot![]()

Шо е то претпразнично беАј бе не расипувајте предпразнично расположение со бљувотини...![]()

Од постеров јасно ми стануваhttp://www.imdb.com/title/tt0078935/
Вчера го гледав филмот, воедно тој филмов беше првиот филм каде поради гнас сум помотувал сцени
Пример имаше убиства на желка, на лилјаче но вистински пичка му. Глата лета и рефлексите од нозе в мозок ме мавнаа што ги видов.
Ептен несекојдневен филм.
Gore overloadЗнаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.![]()