Тотално се сложувам за Меланхолија. Ај штом со слично мислење си бил за Догвил како и јас можда треба пак да го гледам некој патИ мене ми здосади после 20-30 минути... па го баталив па по не знам колку време реков ај одново... it was like finding money!
Догвил ти е мастерпис, значи тотално нова идеја (дојдена поради немање доволен буџет, ама некогаш во маката доаѓаат идеи) и реализирана перфектно. Филм со длабоки пораки за многу дискусии. Го претставува најдоброто и најлошото кај човекот.
Меланхолија, филм непотребно досаден на почетокот но на крајот ја долови целата депресија и немоќ.
Не ми се гледани повеќето филмови на Триер, но мислам дека Догвил никогаш нема да го повтори.
На прво место убедливо е Џои со How you doin'?http://www.imdb.com/list/woMx-Tip2fw/
dali se slozuvate so listata i navedite nekoj dr filmoj/serii so pojaki womanizeri ak imate izgledao.. jas bi go stal Hank Moody na prvo mesto pa site ostali isto i Charlie Harper
zaliha brat nemozam sve da izgledam.. mada use sum newbie vo filmskava industrija ama morat da ve pofalam dosega nemam gledano los film, a so go imate predlozeno posebno misteriive, inace gledan mi e wedding crushersНа прво место убедливо е Џои со How you doin'?
Wedding Crashers гледај го.
Прашање: ти стигаш да ги изгледаш сите филмови што ти ги препорачуваме или си правиш залиха за следниве 5 години?![]()
Тој братот нека се еи в г.сА Чак Бас кај ти?
Многу добро филмче, ама долго и со бавно дејство.Тој братот нека се еи в г.с
Артифишл интелиџенЦ убаф е ? Сакам да го гледам утре