Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Абе Casa De Mi Padre го гледаше некој? Гледам слаб интерес. Инаку добар е многу.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ванила Скај е андеррејтед филм според мене.
Знам дека каснам 11 години за филмов али сега ми текна на филмов а знам ретко кој го спомнува филмов како добар.
И Том Круз до некаде е андеррејтед

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Џабе ти е обидов за хипстер... оригиналот е уште повеќе андеррејтед

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Како бе Том Круз андеррејтед? Милион улоги доби типот. :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Како бе Том Круз андеррејтед? Милион улоги доби типот. :)
Веројатно мисли за драмски улоги дека е способен повеќе да прави отколку само акциони филмови. Така го сватив барем.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Има и сериозни филмови не е само акционен херој, знае да одглуми и тешки улоги. Ма да мене не ми е нешто стендаут актер.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Има и сериозни филмови не е само акционен херој, знае да одглуми и тешки улоги. Ма да мене не ми е нешто стендаут актер.
Најдобри ми се улогите во Магнолија(вау!) и Роден на 4 Јули(брилијантен) на Томе. А и во Очи Широко Затворени не е лош како и самиот филм што не е лош, напротив повеќето што зборат. А за Ванила Скај мислам дека премногу со оригиналот го споредуваат непотребно. И двата филма се добри. А ако веќе зборуваме за подценети филмови на Круз еве ви навистина подценет
http://www.imdb.com/title/tt0089469/

Мада што повеќе филмов го сакам поради Тим Кари и неверојатниот саундтрак од Танџерин Дрим отколку Том. А ни Миа Сара не е лоша.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ванила Скај е андеррејтед филм според мене.
Знам дека каснам 11 години за филмов али сега ми текна на филмов а знам ретко кој го спомнува филмов како добар.
И Том Круз до некаде е андеррејтед
Том Круз далеку е од underrated. А самиот филм "Vanilla Sky" се согласувам, е доста некредитиран во доволна мера, прилично незабележан и баш, underrated. Еден од ретките филмови со Том Круз кои ми се допаднале.

.... Всушност, освен серијалот "Невозможна Мисија", и "Интервју со Вампирот" ништо друго од целата негова кариера не ми се допаднало.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Најдобри ми се улогите во Магнолија(вау!) и Роден на 4 Јули(брилијантен) на Томе. А и во Очи Широко Затворени не е лош како и самиот филм што не е лош, напротив повеќето што зборат. А за Ванила Скај мислам дека премногу со оригиналот го споредуваат непотребно. И двата филма се добри. А ако веќе зборуваме за подценети филмови на Круз еве ви навистина подценет
http://www.imdb.com/title/tt0089469/

Мада што повеќе филмов го сакам поради Тим Кари и неверојатниот саундтрак од Танџерин Дрим отколку Том. А ни Миа Сара не е лоша.
Ако ми веруваш Legend го гледав пред 2 дена поради носталгија. Го имам гледано бар 5-6 пати како дете на телевизија и викам дај да го симнам во HD да видам како го издржува тестот на времето и бев пријатно изненаден. Детски филм е но е одличен!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.480
Се наоѓа квалитетна снимка од продолжениево Бетмен?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ако ми веруваш Legend го гледав пред 2 дена поради носталгија. Го имам гледано бар 5-6 пати како дете на телевизија и викам дај да го симнам во HD да видам како го издржува тестот на времето и бев пријатно изненаден. Детски филм е но е одличен!
Немам многу што да кажам околу филмов. Ридли Скот едноставно знае да направи визуелно преубав филм. Единствена маана ако би барал би било што приказната е едноставна и светот делува некако празен, а сакаш повеќе да има и да откриваш. Ама па тоа може повеќе шарм му дава на филмот.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.428
Поени од реакции
25.328
.... Всушност, освен серијалот "Невозможна Мисија", и "Интервју со Вампирот" ништо друго од целата негова кариера не ми се допаднало.
Го имаш гледано Magnolia? Овде ја има убедливо најдобрата улога, после неа е онаа во Eyes Wide Shut. Се сеќавам еднаш беше на дискусија во темата за ѕвезди.

:cuc:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Осет да се немало. Кај да е ќе го ребутираат и ребутот.
http://www.imdb.com/news/ni36971745/
Ako na nekoj film mu treba reboot toa se Dragonball i Mummy, posle prviot del, vtoriot i tretiot te terat da povrakas... Za Dragonball da ne zboram, toa e prv film koj samo spored trejlerite odluchiv da ne go gledam a i bogami ocenkata na IMDB, ama nejse ne e toa tema (iako bi bila dobra tema na koj film mislite mu treba reboob i zoshto i so koi akteri, RocknRolla, Jimmay, IoSono, activate <3), jas sum za reboot na filmov iako go sakam mnogu akterov, kako se vika... nesto frejzer... <3

Kajgana Shop

На врв Bottom