Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

А

Анноун

Гостин
Amber Heard била лезбејка.
Мојот свет е уништен.
брат , шо нема да е лезбејка , види колку грда е

Кој ќе ја фати оваа за женска ? Мавни ти таму шо си гледал фотошопирани слики , види ја овде . :eek:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Kazejte nekoj film be, odamna nemam gledano. Sakav The Double ama koga go vidov tipcheto od That 70's Show go bataliv...

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Дајте кратка содржина или што знам некој коментар за филмов.Ми го препорачаа пред некое време да го гледам.Па сакам да знам дали вреди да трошам 1,5 Gb од мојот ограничен интернет за да го симнам и да го гледам.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Да. Вреди.
Патем ѕирни во темата за последен гледан филм, ќе наидеш на добри рецензии.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Да. Вреди.
Патем ѕирни во темата за последен гледан филм, ќе наидеш на добри рецензии.
Неможев да најдам ништо за филмов.А ми рекоа дека бил доста интересен само не ми кажуваа никакви рецензии демек ќе сум уништел се ако сум знаел од напред што се работело во филмот

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Терај во темата, све е со спојлери напишано таму.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
In time :povraka:

Сериозно, еден од најлошите филмови што сум ги гледал. Сценариото е за смеење, глумата е очајна. Нема ништо полошо од филм со прекрасна идеја која е брутално упропастена. Тоа што сум љубител на дистописки филмови дополнително ми ја зголеми болката гледајќи го ова промашување. Комплетна катастрофа.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Јас ги гледав првите 20 минути од In Time, после го премотав цел и ги гледав последните пет минути од филмот и го сфатив што се деси во меѓувреме.
Тешко срање од филм.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ја мислев да го глеам InTime само заради Оливија Вајлд :love: , али ме предомисливте.... Штом така, поарно ќе си пуштам епизода од House... :LOL:
И она е во филмот само 10-15 минути.
Инаку супер идеја имаше филмот, ама некако глупаво беше разработена, па и ептен смешно сценарио имаше.
За у друштво да го гледаш филмов е измислен. Јас барем така го доледав.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
NBC has given the green light to "Revolution," a new pilot from J.J. Abrams, "Alcatraz" producer Bryan Burk and "Supernatural" creator Eric Kripke about "group of characters struggling to survive in a world where all forms of energy have mysteriously ceased to exist."

Ако сте по сериите...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Каков мизерен „глумец“ е Џастин Тимберлејк. Па и уште носечка улога му дале во In Time. Нека му дадат таму да си снима Aniston-like комедии колку да не го гледам. Ради него го изгасив филмот во 15та минута.

Kajgana Shop

На врв Bottom