- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Се' уште не знам дали филмов е брилијантна хорор-комедија која на ироничен начин ги исмејува другите филмови, или најзалудно потрошени 90 минути од мојот живот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВторотоСе' уште не знам дали филмов е брилијантна хорор-комедија која на ироничен начин ги исмејува другите филмови, или најзалудно потрошени 90 минути од мојот живот.
Можеби треба да го гледам по втор патВторото
Мене воопшто не ми се допадна...
"The Langoliers" (1995)Можеби треба да го гледам по втор патИли наместо тоа да го гледам Attack of the Killer Tomatoes.
само точаци...Meне гумата ми беше интересна за следење, па и не трае до толку.. знам и Иосоно ја сакаше, ја стави на дискусија, ама немаше луѓе.![]()
Баш ќе ја разгледам дискусијата. Инаку, вреди да се гледа A Dangerous Method?
Кога првпат се појави мислев е екранизација на The Interpretation of Murder. Новела вредна како филмски материјал, фикција ипак, за Carl Jung и Freud, Њујорк и убиство. Но и ова не би требало да е лошо, сепак ако си into that и имаш губено часови и часови читање за психоанализа, и психотерапија општо па се до квази терориите на Фројд. Клучно овде ќе биде глумата, најмногу ќе доаѓа до израз, а како што напиша Псај, според глумците, не би требало да е лоша и според истата вреди да се погледне. Мене ми е симнат, деновиве планирав да го погледнам.
wikipedia.уф баш би сакал да видам едно домашно видео...иначе каде прочита,дај линк...и да не знаеш која е партнеркава??