А оти не удривте хејт на тие што не го сфатие филмот, се откажале од гледање и му дале една ѕвезда, тие „глупите“ што гледаат американска пита [и уште некој стереотип]? 6.9/10 ? Обично овие mindfuck филмови со мал буџет добиваат 9/10
Па и јас не сум го сфатил филмот се уште. А и таквите стереотипи не ме интересираат. Како што не ми игра никаков фактор оцената на имдб за квалитетот на филмот.А оти не удривте хејт на тие што не го сфатие филмот, се откажале од гледање и му дале една ѕвезда, тие „глупите“ што гледаат американска пита [и уште некој стереотип]? 6.9/10 ? Обично овие mindfuck филмови со мал буџет добиваат 9/10
Или со ова0 Во споредба со ова
http://www.imdb.com/title/tt1764651/
http://www.imdb.com/title/tt0067023/дали ке може некој да ми го каже филмот не му го знам името само знам дека се зборува за еден цовек кој патува по автопад а го следи камион лицето на возачот на камионот не се покажува целиот филм
fala brat toj e
Збор-два повеќе за филмот...според кажувањава ми изгледа интересен.
Интересен е , додека не отераш се у ПМ , глеј го филмот ќе ти стане јасноЗбор-два повеќе за филмот...според кажувањава ми изгледа интересен.
Ако сакаш филмови што држат напнатост цело време интересен ќе ти е. Сигурно ти е гледан, пред 10 години некаде на Сител секој втор ден го имаше заедно со The burbs. Сите го знаат како филмот „кога ќе се бркаат тој со цистерната и тој со мустаќите со фордот“ Кога бев мала катастрофа ми беше и многу досаден ама пред некое време го изгледав пак и како за годината што е сниман, воопшто не е лоша работа, ја доловува тензијата до максимум.Збор-два повеќе за филмот...според кажувањава ми изгледа интересен.
Сеа го видов trailer-от на youtube и ми текна дека сигурно го имам гледано на телевизија коа сум бил мал, но секако не се сеќавам детално. Сепак фала за брзите одговори и на 2цата.Ако сакаш филмови што држат напнатост цело време интересен ќе ти е. Сигурно ти е гледан, пред 10 години некаде на Сител секој втор ден го имаше заедно со The burbs. Сите го знаат како филмот „кога ќе се бркаат тој со цистерната и тој со мустаќите со фордот“ Кога бев мала катастрофа ми беше и многу досаден ама пред некое време го изгледав пак и како за годината што е сниман, воопшто не е лоша работа, ја доловува тензијата до максимум.