Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
А оти не удривте хејт на тие што не го сфатие филмот, се откажале од гледање и му дале една ѕвезда, тие „глупите“ што гледаат американска пита [и уште некој стереотип]? 6.9/10 ? Обично овие mindfuck филмови со мал буџет добиваат 9/10

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
А оти не удривте хејт на тие што не го сфатие филмот, се откажале од гледање и му дале една ѕвезда, тие „глупите“ што гледаат американска пита [и уште некој стереотип]? 6.9/10 ? Обично овие mindfuck филмови со мал буџет добиваат 9/10
Па и јас не сум го сфатил филмот се уште. А и таквите стереотипи не ме интересираат. Како што не ми игра никаков фактор оцената на имдб за квалитетот на филмот.
Филмот е правен од луѓе кои во реалниот живот се научници, немаат никакви допирни точки со седмата уметност, па за да разберам што сакаат да пренесат треба да размислувам како нив. Затоа ова можеби и не е од оние mindfuck вообичаени филмови за кои знаеме, јас би го сместил во некоја друга категорија.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
3
дали ке може некој да ми го каже филмот не му го знам името само знам дека се зборува за еден цовек кој патува по автопад а го следи камион лицето на возачот на камионот не се покажува целиот филм

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
дали ке може некој да ми го каже филмот не му го знам името само знам дека се зборува за еден цовек кој патува по автопад а го следи камион лицето на возачот на камионот не се покажува целиот филм
http://www.imdb.com/title/tt0067023/

епски филм.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Збор-два повеќе за филмот...според кажувањава ми изгледа интересен.
Ако сакаш филмови што држат напнатост цело време интересен ќе ти е. Сигурно ти е гледан, пред 10 години некаде на Сител секој втор ден го имаше заедно со The burbs. Сите го знаат како филмот „кога ќе се бркаат тој со цистерната и тој со мустаќите со фордот“ :icon_lol: Кога бев мала катастрофа ми беше и многу досаден ама пред некое време го изгледав пак и како за годината што е сниман, воопшто не е лоша работа, ја доловува тензијата до максимум. :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ако сакаш филмови што држат напнатост цело време интересен ќе ти е. Сигурно ти е гледан, пред 10 години некаде на Сител секој втор ден го имаше заедно со The burbs. Сите го знаат како филмот „кога ќе се бркаат тој со цистерната и тој со мустаќите со фордот“ :icon_lol: Кога бев мала катастрофа ми беше и многу досаден ама пред некое време го изгледав пак и како за годината што е сниман, воопшто не е лоша работа, ја доловува тензијата до максимум. :)
Сеа го видов trailer-от на youtube и ми текна дека сигурно го имам гледано на телевизија коа сум бил мал, но секако не се сеќавам детално. Сепак фала за брзите одговори и на 2цата.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.052
Тензијата е секс - ама без ејакулација.

Kajgana Shop

На врв Bottom