Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дајте мислење за Zombieland кој го има гледано?
Овој хорор - комедија е поголема комедија од некои комедии што ги изгледав и што требаа по дифолт да бидат смешни :) Обавезно гледај го.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Па овие и уште еден-два максимум вредат од жанрот, се друго е повраќаница.

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Дали некој го гледал The Deer Hunter (1978) со Роберт Дениро? Вредни ли се трите саати да се гледа овој филм

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Дали некој го гледал The Deer Hunter (1978) со Роберт Дениро? Вредни ли се трите саати да се гледа овој филм
Вреди освен ако не правиш лек против рак во тие три часа, ако се думаш против три часа играње дота и филмот тогаш вреди.

Гледам горе дискусијава за зомби, па да спомнам два кои се инспирирани, едниот дури и режиран од мојот омилен Склави.

Вториов е малку глупичок

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Малку поинакви зомбиња и не комедија, кога веќе си кажуваме, еден потценет хорор трилер од 80тите, засенет поради, well it's the fuckin 80ties. Декада на хорорите. Ама ипак, многу кеф ми направи. http://www.imdb.com/title/tt0082242/

И за оние кои сакаат трејлери и не им пречат минимални спојлери:

I

IBIZA SOUND

Гостин
pred 2 dena go gledav Expendables i moze da kazam deka e najdobriot akcija film sto sum go gledal poslednite nekolku godini :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Незнам дали веќе е постирано, бидејќи неможам да средам никако да добивам известувања за темите во филм секцијата од форумoв, така што не пратам баш во последно време....пробав да ги откажам известувањата и пак да ги вклучам ист резултат...извинување ако е веќе постирано.

Како и да е имате поздрав од The Thing Prequel, сега за сега добива доста позитивни критики, како огромен фан на Carpenter, се надевам дека нема да ме разочара :)

Kajgana Shop

На врв Bottom