- Член од
- 11 август 2011
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 169
А да го довршите водичот низ галаксијата, ви фалат некои категории.
Ќе го довршиме секако. Си зедовме годишен одмор сите тројца, секако заслужен. Ама не значи дека сме заборавилеА да го довршите водичот низ галаксијата, ви фалат некои категории.
Иако старите филмови не беа лоши, многу ми пречеше тупата фаца и „глумата“ на Шварценегер. Во расказите на Хауард, но и во стриповите, Конан е малку поинаку претставен. Секоја чест на Шварц. ама тој не успеа да ја долови бестијалноста на Конан, кој не е само разбацан батка што тепа се` околу себе со мечови, туку има и заебан карактер (отприлика како Mad Max нa стероиди во некоја друга димензија)Не ги сакам баш сексистичките мотиви да се гледа еден филм, ама покрај типов и јас ќе го гледам Конан
![]()
Мене една од желбите за во иднина ми е да купам домашно кино со 42 инчи ЛЕД ТВ со соодветно озвучување, блу-реј плеер и сите 6 StarWars да ги спуштам на блу-реј снимкаИзлезе Star Wars оригиналната трилогија (4,5,6) Blu-ray, еве прилика прв пат да ги гледам![]()
Па зар има комедија со Will Farrell , пред некој ден го гледав Stranger than Fiction со него на IMDB пишува дека е комедија ,која црна комедија ,овој сиромашкиов како што го знам во сите филмови е несреќен...Everything must go - http://www.imdb.com/title/tt1531663/
![]()
Ја пишувам рецензијата да не се заебе и некој друг како што се заебав јас. Значи овој никаков филм го симнав и гледав бидејки сакав да гледам комедија а така и пишува - дека е комедија. Но нема ни К од комедија.
Ова е една тешка драма за еден несреќник, што понатаму ке се покаже и дека е многу глуп. За да опишам колку е глупав филмот и колку е глупав главниот лик ке мора да оставам спојлери па иако овој "филм" не заслужува, ке останам ајде фер.
Штета што на IMDB нема оцена 0 инаку тоа и ке му дадев а не 1. Најмногу поради тоа што кажуваат дека филмот е комедија.
0/10
Извини вака, ама сите комедии не се во стил на американ пај и слични.Па зар има комедија со Will Farrell , пред некој ден го гледав Stranger than Fiction со него на IMDB пишува дека е комедија ,која црна комедија ,овој сиромашкиов како што го знам во сите филмови е несреќен...
Филмот го гледав на ТВ не знаев за него ништо и редоследот на IMDb би требало ваков да биде :drama ,fantasy па на крај некаде comedy.Извини вака, ама сите комедии не се во стил на американ пај и слични.
Имаш триста врсти на комедии, а малце ако си потпрочитал дека до comedy стои и fantasy,drama... би требало да ти е јасно за каков филм се работи.