Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
2011 може да биде интересна со нови Европски филмови
Ова ептен на REC потсетува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2011 може да биде интересна со нови Европски филмови
Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...Rise of the Planet of the Apes
![]()
Вил се обидува да развиеа лек против Алцхејмерова и експериментите ги врши на шимпанза. Вирусот мутира со тоа што на шимпанзата им дава интелегенција иста како и на луѓето...не е потребно повеќе.
Досега најбоље филм за мене за оваа 2011 година.
-Интересен ,има моменти и каде што е бајаги емотивно , одлични специјални ефекти ,приказната добро сработена , ти го држи вниманието , мене ми се допадна ,од кога го гледав римејкот молев за продолжение и задоволен сум.
Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...
Абе напрај си вочлиста да те види Господне е за тука ова ама ајде.. ви се смени на imdb приказот за my movies?@@@@@@ да им тит тоа промените нивни глупи... начин да се врати старото?
![]()
Се работи за екс ФБИ агент кој работел 25 години, па е префрлен во одделот во Вашингтон, каде што се наоѓаат сите доверливи информации. Но, тие информации им ги издавал и на Советскиот Сојуз, за што дознава ФБИ и поставуваат друг агент кој ќе работи кај него како секретар со цел да извлече повеќе информации и заврши приказната со предавникот.Не којзнае колко добар филм, но интересен за гледање и релаксација.
мене па не ми е јасно како сите вонземјани у америка одат и како најлошите работи на америка и се случуваат.Не ми е јасно како може американциве во Battle:Los Angeles 5 души да ги заебат ванземјанците кои имаат неверојатна технологија и планетата земја ја окупираа за 3 саати ,а додека во Rise of the Planet of the Apes се мучеа со 100 мочани мајмуни и 10 горила.
-The Change-UP ,го погледнал некој филмчево ? Не дека е нешто ново ,но ми изгледа интересен.
+1 многу badass ми беше во гејм оф тронсНе ги сакам баш сексистичките мотиви да се гледа еден филм, ама покрај типов и јас ќе го гледам Конан
![]()