Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
По трејлеров неможе ни да му парира на првиот дел.

Би требало да е добар, да беше само за пари правење ќе го направеа одма после Гвантанамо беј, а не скоро 4 години подоцна.

Интересен концепт на филмов ама некако изборов на актери...Џастин Тимберлејк?! Сериозни се?!

Не е до толку лош Џастинчо бе. Можда можеле да најдат нешто подобро не викам не, ама и Џастин не е толку лош.
Мене Аманда Сејфрид ми мава на живци од екипава тука.

имам гледано само еден дел,оној кога го бараат тоа за хамбургери,го даваа на телма.
иначе кога искача филмов?

Rise of the Planet of the Apes
rise%20of%20the%20planet%20of%20the%20apes%20caesar-620x.jpg

Вил се обидува да развиеа лек против Алцхејмерова и експериментите ги врши на шимпанза. Вирусот мутира со тоа што на шимпанзата им дава интелегенција иста како и на луѓето...не е потребно повеќе.

Досега најбоље филм за мене за оваа 2011 година.

-Интересен ,има моменти и каде што е бајаги емотивно , одлични специјални ефекти ,приказната добро сработена , ти го држи вниманието , мене ми се допадна ,од кога го гледав римејкот молев за продолжение и задоволен сум.
Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...

Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...

Не ,не ова е посебна приказна ,имам феноменална кино снимка ако сакаш ќе ти пратам ,има скриншот па види...Т.е. ова ко да е DvdRIp снимка не кино...

не е за тука ова ама ајде.. ви се смени на imdb приказот за my movies? :@@@@@@@ да им тит тоа промените нивни глупи... начин да се врати старото?

Вчера ко гледав беше сменет дизајнот на оцените кај филмовите, денеска уклучувам по старо е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom