Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
По трејлеров неможе ни да му парира на првиот дел.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Би требало да е добар, да беше само за пари правење ќе го направеа одма после Гвантанамо беј, а не скоро 4 години подоцна.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Интересен концепт на филмов ама некако изборов на актери...Џастин Тимберлејк?! Сериозни се?!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не е до толку лош Џастинчо бе. Можда можеле да најдат нешто подобро не викам не, ама и Џастин не е толку лош.
Мене Аманда Сејфрид ми мава на живци од екипава тука.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
имам гледано само еден дел,оној кога го бараат тоа за хамбургери,го даваа на телма.
иначе кога искача филмов?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Како и да е ќе вреди да се гледа, не мрчете толку :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.528
Rise of the Planet of the Apes

Вил се обидува да развиеа лек против Алцхејмерова и експериментите ги врши на шимпанза. Вирусот мутира со тоа што на шимпанзата им дава интелегенција иста како и на луѓето...не е потребно повеќе.

Досега најбоље филм за мене за оваа 2011 година.

-Интересен ,има моменти и каде што е бајаги емотивно , одлични специјални ефекти ,приказната добро сработена , ти го држи вниманието , мене ми се допадна ,од кога го гледав римејкот молев за продолжение и задоволен сум.
Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ова е римејк на вториот дел од старите филмови или е посебна приказна? Мене првиот римејк не ми се допадна се надевам дека овој е подобар. Како и да е, има само кино снимка засега, ќе се стрпам...
Не ,не ова е посебна приказна ,имам феноменална кино снимка ако сакаш ќе ти пратам ,има скриншот па види...Т.е. ова ко да е DvdRIp снимка не кино...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
не е за тука ова ама ајде.. ви се смени на imdb приказот за my movies? :mad:@@@@@@ да им тит тоа промените нивни глупи... начин да се врати старото?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Вчера ко гледав беше сменет дизајнот на оцените кај филмовите, денеска уклучувам по старо е.

Kajgana Shop

На врв Bottom