Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.651
- Поени од реакции
- 59.623
Јонзе и неговиот ѓоавкус за хумор...
Колку си отиденHejteri ste.
IoSono i Bene ke ti rechat za niv komedii se nekoi "klasici" od Charli Chaplin, za koi ne bi potrosile ni 2 sekundi da sednat da gledat. Ili nekoj evrospki film. Demek pazi me, kakov sirok repertuar na filmovi imam. њot, gleda sto pravat ovie zatoa sto rechisi ist nevkus imaat i rockenrolla i darling pa demek primejte me so vas iako sum mal.
Na cel svet mu se smeshni samo na vas ne. Okej. "vkus"... makar da bi imal jas takov vkus ko vasiot, ke odev da se frlam od nekade.
Koj e watchlist? 2007, nad 10k mislenja. SUm te znael, ama koj si sega?
Ко ќе идеш на Imdb.com, горе десно има копче, пишува Watchlist.Koj e watchlist? 2007, nad 10k mislenja. SUm te znael, ama koj si sega?
Да бе, тоа правиме овде. Гледаме да те надмудриме тебе во дискусија. Исто како во школо кога не ми се читаше Ана Каренина го гледав филмот и добив петица. Бате бељаHejteri ste.
IoSono i Bene ke ti rechat za niv komedii se nekoi "klasici" od Charli Chaplin, za koi ne bi potrosile ni 2 sekundi da sednat da gledat. Ili nekoj evrospki film. Demek pazi me, kakov sirok repertuar na filmovi imam. њot, gleda sto pravat ovie zatoa sto rechisi ist nevkus imaat i rockenrolla i darling pa demek primejte me so vas iako sum mal.
Па и не правам баш две групи, Кери и Марфи ги спомнав како пример. И како што реков, мене не ми е премногу смешно она што може да се види и слушне во филмовите на „лошата“ група актери. Тоа е, нема на сила да се смеам оти на цел „свет“ му е ептен смешно. Мене не ми е.Правиш две групи, демек едната лоша со Ферел, Сендлер, Керел а другата добра со Кери и Марфи
Кери се прослави со Ејс Вентура и само поради гримасите кои ги прави (и the mask), не дека ке слушнеш некоја реченица онака да те мрдне од смеење, и ден денеска филмовите на Кери ми се добри, ама не ми се смешни многу. Марфи пак, до ден денеска не му знам смешен филм, му знам добри филмови, ама смешни никако.
Од друга страна лошата група, има филмови на кои навистина сум се смеел (а сигурен и сите тука) како будала. Old school, Anchorman, Step-Brothers, Semi-Pro, се многу по смешни (за мене) од било кој филм на Марфи.
Ajde zhiti sve so vakvi nostalgichni postovi nemoj. Umrele komediite. Okej, taka neka bide.Да бе, тоа правиме овде. Гледаме да те надмудриме тебе во дискусија. Исто како во школо кога не ми се читаше Ана Каренина го гледав филмот и добив петица. Бате беља
Комедиите умреа одамна. Ферел, мерел, муда за бубрези. Се е отидено...
Сега бе сосем случајно ми текна од кај ми се всадила идејава:Предлог за Monkey Marathon!
Ти значи ќе го доживееш како историски филмКај да е ќе го гледам и јас серијалот со мајмуните ама мене не ми треба маска, од Прилеп сум.
Снимен по вистински настани.Ти значи ќе го доживееш како историски филм