Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Ал Пачино?Погодете кој е актеров. Јас се изнасмеав искрено кога дознав кој е Е ова треба да оди во најдобри трансформации.
Ал Пачино?Погодете кој е актеров. Јас се изнасмеав искрено кога дознав кој е Е ова треба да оди во најдобри трансформации.
Да. Нели е смешен човеков со перикаваАл Пачино?
Од кој филм е?Да. Нели е смешен човеков со перикава
Досега навикната сум да го гледам во поинакви улоги и троа ме шокира кога го видов со афро фризура
Еве читај, снима нов филм за тој продуцентот Спектор што изврши убиство.Од кој филм е?
Oh,and will I get cookies for the right answer?
Мислам дека како режисер/сценарист/писател го бива многу, само што не е посветен на таа работа. Треба можеби да собере доволно искуство и да се посвети на тоа, во него го гледам следниот Клинт Иствуд. Талeнтот го покажа во Good Will Hunting, а и The Town не е лош филм, без разлика што дечконо со 5 никови го хејта. Малку бавен е овој филм во секој случај, јас го осетив тоа, ама сепак ми се допадна.Gone Baby Gone (2007)
I always believed it was the things you don't choose that makes you who you are. Your city, your neighborhood, your family. People here take pride in these things...
Ретко спомнат филм во подфорумов па од тука се мислев дали да го ставам во темата за филмски ентузијасти( да го ставев таму немаше да биде грешка) или тука али пошто филмов е еден од ретките нови(не постари од 5 год ) филмови на овај жанр кои ми оставиле многу многу добар впечаток го ставив во оваа тема.
Режиран од тука доволно хејтаниот глумец Бен Афлек( ќе го гледам и Town па да видам дали е ќе го биде како режисер ) со неговиот брат во главната улога(a покрај него во филмов улоги толкуваат и Ед Харис, Морган Фримен и Еми Рајан која добила номинација за оскар за нејзнината улога во филмов).
На прв повидок обработува тематика која е многу пати видена предходно - потрага по изгубено девојче од страна на приватни/полициски детективи,но во филмов таа потрага,одлуките кои ги носат главните ликови се направени на еден перфектен начин ,барем за мене како љубител на крими - драма мистериите.
Да додадам дека дејството не се одвива брзо али во ниеден момент јас не осетив досада .
Како за крај , сосема заслужен 94% рејтинг кај патлиџаните.
Vo pravo si samo oblekata i bubata sto ja vozi go povrzuvaat so likot od stripot a zasto go nemGruco stvarno e utkaОвој, баш не е за ДД фанови , пошто тие што го гледале викаат благе везе нема филмов со стрипот, само тоа што Брендон Рут ја носи истата облека како ДД (и името ). А и кај може ДД филм без Гручо (Маркс).
Иначе поблиску до ДД е
Cemetery Man (1994)
aka "Dellamorte Dellamore"
----------------------------------------
СЕ појавија слики од трејлерот (додека се чека трејлер онлајн) за Прометеус на Ридли Скот елиен-приквелот-што-не-е-приквел . Личи на Елиен кецот...Ридли рекол дека нема да користи зелен екран, ќе снимаат PG-13 и R верзија (а се знае која ќе ја одберат од Фокс). И ќе биде у 3Д... ај нека стават побрзо 3Д кино кај нас.
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp2872.jpg
..и зашто мора да има црнeц у филмов, знаеме што ќе се случи со него
Само што го догледав филмов, па да се надоврзам на вас..Мислам дека како режисер/сценарист/писател го бива многу, само што не е посветен на таа работа. Треба можеби да собере доволно искуство и да се посвети на тоа, во него го гледам следниот Клинт Иствуд. Талeнтот го покажа во Good Will Hunting, а и The Town не е лош филм, без разлика што дечконо со 5 никови го хејта. Малку бавен е овој филм во секој случај, јас го осетив тоа, ама сепак ми се допадна.
- Изгледа, моментално гледам една документарна серија "Through the Wormhole" (2010) во која е наратор а во добар дел и се појавува на екранТрето - Наградно прашање: Дали Морган Фримен се појавува во секој втор снимен филм во Холивуд или мене така ми се чини?
П.С Има ли излезено добра снимка од The Tree Of Life. Сто години го чекам.
Малку фали да излезе од фрижидер. Навистина добар глумец, ама толку е хиперпродуктивен просто да му се одмили на човек. Не ти иде да речеш: "Еј Морган има нов филм", туку баш напротив реакцијата е "Ау пак ли???"- Изгледа, моментално гледам една документарна серија "Through the Wormhole" (2010) во која е наратор а во добар дел и се појавува на екран
- Нема, вчера барав. И од тие што ги има повеќето се со руско или француско аудио.
Не сум го гледал новиот филм за Дилан Д. Според трејлеров и неколкуте прочитани рецензии, изгледа нема ни во иднина да го направам тоа.Овој, баш не е за ДД фанови , пошто тие што го гледале викаат благе везе нема филмов со стрипот, само тоа што Брендон Рут ја носи истата облека како ДД (и името ). А и кај може ДД филм без Гручо (Маркс).
Иначе поблиску до ДД е
Cemetery Man (1994)
aka "Dellamorte Dellamore"
Трпение, спасение.Да дополнивте темата за тапчовци?
Фали анимирани, бонус и акција. А Појол чека да изгледа сите 10 од акција, за да каче левел.
Уште е тапчо. )))))))