Џ
Џонтра Волта
Гостин
Јас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!!
Na Fight Club mu imas 3ka dadeno i na Donnie Darko i Eternal Sunshine 2ka… za ciganski kjotek siЈас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!!
Знаеш од кога го мислам и чекам ова.
Прв ќе се пријавам за статист што ќе глуми клошар у првата сцена, ќе го утепаат од ќутек и ќе умре како куче. Тоа све автентично ќе биде пошто така ќе побарам од режисерот, нејќам дублери и каскадери. Метод актер сум јас.
Fight Club ми го пукнаа курот едни другари пред многу години и као за инат го гледав и на пола филм сфатив дека не е у ред нешто со Бред Пит односно Едвард Нортон. А и не ми ни беше нешто добар. Ниеден филм на Финчер не ми се свиѓа. Т.е 2 му се добри, Девојката со змејот (што не е негова идеја уствари) и Gone Girl.Na Fight Club mu imas 3ka dadeno i na Donnie Darko i Eternal Sunshine 2ka… za ciganski kjotek si
Na koj mu e gajle sho misli covek so ima napisano gangbang na deca.А и самиот Кинг не е задоволен од филмот.
Ова е пред или по Шајнинг?Na koj mu e gajle sho misli covek so ima napisano gangbang na deca.
Во книгата It.Ова е пред или по Шајнинг?
Шајнинг е 80та година снимен, книгава е 86та издадена. Значи имал простор од 6 години да критикува пред Дарлинг да го заќути.Во книгата It.
Не бе тој е врв, 10ка му имам закачено.The Usual Suspects?
Ако го исхејташ, те ебав!
Kako i da e, shit taste ke ispliva koga togas.Шајнинг е 80та година снимен, книгава е 86та издадена. Значи имал простор од 6 години да критикува пред Дарлинг да го заќути.
Те читам цело време дека се фалиш за ова непопуларниве мислења и баш се мислев дали да ти кажам дека сум бетер, ама си преќутив.Јас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!!
Fight Club ми го пукнаа курот едни другари пред многу години и као за инат го гледав и на пола филм сфатив дека не е у ред нешто со Бред Пит односно Едвард Нортон. А и не ми ни беше нешто добар. Ниеден филм на Финчер не ми се свиѓа. Т.е 2 му се добри, Девојката со змејот (што не е негова идеја уствари) и Gone Girl.
Eternal ми е глуп и безвезен филм.
А Дони Дарко го иам глеано 10 пати, ама џабе. Неам намера да студирам физика за да го разберам, некогаш.
Дај други.
Shining? Ниедна приказна не ми е страшна од Стивен Кинг, све едно исто, ко што може и да се види тука. Плус па и Стенли Кјубрик, чао. А и самиот Кинг не е задоволен од филмот.
Друго?
Не се фалам бе воопшто, ме замараат. И у времето коа бев избришан пак ме спомнуваа и ме напаѓаа, имав шпиони и ги издадоа дека ме вреѓаа зашто 1 сум му стаил на оној The Big Fish безвезотините.Те читам цело дека се фалиш за ова непопуларниве мислења и баш се мислев дали да ти кажам дека сум бетер, ама си преќутив.
Сепак си стојам зад секоја оценка, имам солидно објаснување и тврдам дека сум во право. (исклучок можеби филмови што сум ги гледал како дете). Моите оценки и мислења се мои и не зависат од другите, затоа и се такви, нема bandwagon срања.