Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.534
Поени од реакции
29.096
Јас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!! :D
Na Fight Club mu imas 3ka dadeno i na Donnie Darko i Eternal Sunshine 2ka… za ciganski kjotek si :D

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
@Комита Ултрас, знае :D

Знаеш од кога го мислам и чекам ова.
:D

Прв ќе се пријавам за статист што ќе глуми клошар у првата сцена, ќе го утепаат од ќутек и ќе умре како куче. Тоа све автентично ќе биде пошто така ќе побарам од режисерот, нејќам дублери и каскадери. Метод актер сум јас.
:cool:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Na Fight Club mu imas 3ka dadeno i na Donnie Darko i Eternal Sunshine 2ka… za ciganski kjotek si :D
Fight Club ми го пукнаа курот едни другари пред многу години и као за инат го гледав и на пола филм сфатив дека не е у ред нешто со Бред Пит односно Едвард Нортон. А и не ми ни беше нешто добар. Ниеден филм на Финчер не ми се свиѓа. Т.е 2 му се добри, Девојката со змејот (што не е негова идеја уствари) и Gone Girl.

Eternal ми е глуп и безвезен филм.

А Дони Дарко го иам глеано 10 пати, ама џабе. :D Неам намера да студирам физика за да го разберам, некогаш.

Дај други.

Shining? Ниедна приказна не ми е страшна од Стивен Кинг, све едно исто, ко што може и да се види тука. :D Плус па и Стенли Кјубрик, чао. А и самиот Кинг не е задоволен од филмот.

Друго? :D

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.463
Поени од реакции
3.601
Јас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!! :D
Те читам цело време дека се фалиш за ова непопуларниве мислења и баш се мислев дали да ти кажам дека сум бетер, ама си преќутив. :D

Сепак си стојам зад секоја оценка, имам солидно објаснување и тврдам дека сум во право. (исклучок можеби филмови што сум ги гледал како дете). Моите оценки и мислења се мои и не зависат од другите, затоа и се такви, нема bandwagon срања. :)

Последно уредено:
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.534
Поени од реакции
29.096
Fight Club ми го пукнаа курот едни другари пред многу години и као за инат го гледав и на пола филм сфатив дека не е у ред нешто со Бред Пит односно Едвард Нортон. А и не ми ни беше нешто добар. Ниеден филм на Финчер не ми се свиѓа. Т.е 2 му се добри, Девојката со змејот (што не е негова идеја уствари) и Gone Girl.

Eternal ми е глуп и безвезен филм.

А Дони Дарко го иам глеано 10 пати, ама џабе. :D Неам намера да студирам физика за да го разберам, некогаш.

Дај други.

Shining? Ниедна приказна не ми е страшна од Стивен Кинг, све едно исто, ко што може и да се види тука. :D Плус па и Стенли Кјубрик, чао. А и самиот Кинг не е задоволен од филмот.

Друго? :D

И на Труман Шоу му имаш 1 дадено. Гасам летербокс, убаво мислење иам за тебе :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Те читам цело дека се фалиш за ова непопуларниве мислења и баш се мислев дали да ти кажам дека сум бетер, ама си преќутив. :D

Сепак си стојам зад секоја оценка, имам солидно објаснување и тврдам дека сум во право. (исклучок можеби филмови што сум ги гледал како дете). Моите оценки и мислења се мои и не зависат од другите, затоа и се такви, нема bandwagon срања. :)
Не се фалам бе воопшто, ме замараат. И у времето коа бев избришан пак ме спомнуваа и ме напаѓаа, имав шпиони и ги издадоа дека ме вреѓаа зашто 1 сум му стаил на оној The Big Fish безвезотините.

И јас истово го зборам, прво оценувам филм па после проверувам другите како го оцениле и си стојам зад моите оценки, ко што и објаснив за сите погоре. И за сите оценки можам да си ги објаснам.

Kajgana Shop

На врв Bottom