Неверојатен е фактот дека некој плаќа за да гледа филмови/серии во 21 век.
Внесуваш име на филм и додаваш online sa prevodom, нема шо нема. Браќата Срби се поголеми пирати од тој со пипките шо го бркаше Џони Деп низ 16 мориња.
Неверојатен е фактот дека некој плаќа за да гледа филмови/серии во 21 век.
Внесуваш име на филм и додаваш online sa prevodom, нема шо нема. Браќата Срби се поголеми пирати од тој со пипките шо го бркаше Џони Деп низ 16 мориња.
Ова е лошо пошто ќе ти се погоди некоја крш снимка најчесто.
Додека на bflix го имаш во 1080p што е сосема доволно... И на Нетфликс мислам дека повеќето се во овој квалитет. Не знам колку и како има во 4К материјал.
Ова е лошо пошто ќе ти се погоди некоја крш снимка најчесто.
Додека на bflix го имаш во 1080p што е сосема доволно... И на Нетфликс мислам дека повеќето се во овој квалитет. Не знам колку и како има во 4К материјал.
Лоша снимка излегува на некои филмови од 80ти и 90тите. Се шо излегува ново е минимум 1080. Единствен проблем е ако гледаш некоја нова актуелна серија шо излегува секоја недела по една епизода, мораш да чекаш да ја стават шо е два до три дена после премиерата.
Моментално гледам Ханибал од 2001, еве квалитет на слика.
Па не гледам, освен ако Злате не располага со МОСАД технологија која потсвесно ќе ме натера да отидам во Прилеп и да си купам клима од кај Чапкунот!?
Една слика стави човекот да се пофали дека се подновил… @zlatko_ti412 со здравје да си ја служиш, па таму зимоска впечатоци, мерења, што како задоволен, не задоволен…
Сме гледале такви филмови со подновени на почеток на лето па на зима нигде ги нема... Турска ли е климата на Злате ? Ете слика ставил си пишува на кутијата дека не е Јапан...што ти негледаш тука, какви заговори правам јас ???
и не бамбури многу одгвори што те прашувам
Ќе видиш ти едно друго чудо викано играње тетрис со дајлинско од Амберот... де да попуштиш.... де да намалиш (пошо сам тоа не знае во преодниве периоди)
Сме гледале такви филмови со подновени на почеток на лето па на зима нигде ги нема... Турска ли е климата на Злате ? Ете слика ставил си пишува на кутијата дека не е Јапан...што ти негледаш тука, какви заговори правам јас ???
Знаеш ти убаво дека не сум ја од тие што на зима ги нема....
Климата е произведена во Турска, викаат таму бил најмодерниот 95% роботизиран погон на Мицубиши Електрик...
Башка тоа... од турска поефтини биле испораките за во ЕУ...
Ем овие од Мицубиши убаи попупсти даваат за плаќање во готово... а не како Грее грош да не симињаат!
Покажан е покажан компресорот.... истиот модел што го носи и LN25.... само во АP варијанта иди без филтри во внатрешна и со еднореден изменуваш во надворешна.... па кошта 300еур помалце.
Налет тоа... за во трпезарија ја зимав... грев ќе беше LN модел да мрсам со пареа од прасечко
Барав исклучиво Мицу модел за од трпезарија да ја поткрепува LN35ката.
Ќе одев со уште поефтиниот HR35... ама за смешни 50-60 еур разлика беше овој иако 2.5ка е со дури подобри перформанси ем со вклучен wifi модул.
Башка тоа лани едни пријатели ја зедоа АP35ката и се презадоволни.
Не е лошо ко за мид-рејнџ модел.
Знае Злате дека уште еднa LN35 ќе беше најдобро ама да не претерваме сеа
Треба да направиме нешто ко модераторски совет со сите некогашни модератори и во вакви случаи, доколку има консензус, да се доделуваат казнени барем, ако не бан.
Прв ќе се пријавам за статист што ќе глуми клошар у првата сцена, ќе го утепаат од ќутек и ќе умре како куче. Тоа све автентично ќе биде пошто така ќе побарам од режисерот, нејќам дублери и каскадери. Метод актер сум јас.
Fight Club ми го пукнаа курот едни другари пред многу години и као за инат го гледав и на пола филм сфатив дека не е у ред нешто со Бред Пит односно Едвард Нортон. А и не ми ни беше нешто добар. Ниеден филм на Финчер не ми се свиѓа. Т.е 2 му се добри, Девојката со змејот (што не е негова идеја уствари) и Gone Girl.
Eternal ми е глуп и безвезен филм.
А Дони Дарко го иам глеано 10 пати, ама џабе. Неам намера да студирам физика за да го разберам, некогаш.
Дај други.
Shining? Ниедна приказна не ми е страшна од Стивен Кинг, све едно исто, ко што може и да се види тука. Плус па и Стенли Кјубрик, чао. А и самиот Кинг не е задоволен од филмот.
Јас и @Imperatorot сме први за отстрел. Мислев јас сум единствен што сечам со оценкиве ама изгледа не сте ги виделе кецовите и двојките на братов. ВРИЕ!!!!
Те читам цело време дека се фалиш за ова непопуларниве мислења и баш се мислев дали да ти кажам дека сум бетер, ама си преќутив.
Сепак си стојам зад секоја оценка, имам солидно објаснување и тврдам дека сум во право. (исклучок можеби филмови што сум ги гледал како дете). Моите оценки и мислења се мои и не зависат од другите, затоа и се такви, нема bandwagon срања.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.