Хоуп
ümid edirəm
- Член од
- 13 април 2012
- Мислења
- 2.492
- Поени од реакции
- 9.478
Очекував ваков reply...
Не е проблем тоа. Мање више ствар на вкус е.Грдичка е на фаца. Или ајде просек за малку. Тука на форумов имаш поубави од неа.
6/10
Хоуп 9.5/10Јас? Поубава сум од неа.
Маргот Роби е грдичка? Секакви зелени се треселе на форумов ама ова не очеквев да го прочитам од некого, си ја одбрала единствената и најлоша нејзина слика на нетов и си ја постиралаТаква си е што да и правиме, не е фотошоп, грдичка си е.
Немој бе, ако тебе ти е убава, а мене не, жалосни се моите изјави и глупости сум тресела. Глупости.Маргот Роби е грдичка? Секакви зелени се треселе на форумов ама ова не очеквев да го прочитам од некого, си ја одбрала единствената и најлоша нејзина слика на нетов и си ја постирала
Разбирам вкусови се во прашање и убавината е во очите на надбљудувачот ама да изјавиш вакво нешто е жалосно, жената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.
Сигурен сум да се направи рандом анкета/гласање ќе биде убедливо прва секаде, еве првата листа што ми излезе на гугл со скоро 20 000 гласови
Прегледај го приврзокот 301237
Инаку лично ол тајм омилени одсекогаш ми биле Natalie Portman i Audrey Hepburn.
Пре би разбрал на некоја (некоЈ не би разбрал ) да не и се свиѓа Марго отколку ова.жената ги помести сите стандарди за убавина и е надвор од секаква конкуренција барем последниве 10 години.
Најскап фил на Нетфликс до сега мора да биде бомбастично.За The Gray Man сеуште има експлозии на сите страни. Ќе има многу дрон снимки, по цели денови летаат.
Прегледај го приврзокот 301267