Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да, од другата тема го префрлив муабетов овде, да не одиме оф таму.
Лепотан (ка). Сега прочитав некој глумец требало да ја игра ролјата, али бил обвинет за sexual misconduct и ја убациле типкава. Ги преснимиле неговите сцени.
1200px-Tig_Notaro_by_Gage_Skidmore.jpg

Pred 2 dena go pustiv nejziniot stand up
Ic ne e smesna

7.5/10 ќе му дадеше @џимеј, да не му украдеше Летербокс пола поен од што е глуп сајтот.

Ќе му објаснувал...
Автоматски споено мислење:

Леле што видов. :eek:

@џимеј одма да објасниш зашто си му дал 3/5 на Гудфелас. Ама одма!!!
Значи истото непоштовање што го покажуваш на фан клуб и овде. Ќе почнеш со Господин џимеј, зошто му дадовте 3.5/5 на Гудфелас, ако смеам да прашам?

Значи, не биди копито :D

Тешко ќе ги преболам овие 2 ипол часа. Дејв Баутиста + Нетфликс + Зомбиња.... башка и Тео Роси не го поднесувам од SoA.

200.gif

Army of the dead ја повторуваат идејата за организирани и паметни зомби од I am legend вториот дел :)

Не знаев дека Летер правеле интервјуа со режисери и имаат секција со вести (статии) на сајтов.

Случајно приметив правеле интервју со режисерот на Riders of Justice. Интересно интервју за филмот, за Мадс, за данската кинематографија.
Ако некој го интересира, бујрум.

40 минути за легендарниот и генијален 10/10 Flight of the Navigator со фокус на special effects

Army of the dead ја повторуваат идејата за организирани и паметни зомби од I am legend вториот дел :)
лоша идеја

Зомби филмовите кои го имаа ова, беа присрање.

Суштински се коси со основите на под-жанрот. Убацување на ова, повлекува многу други нешта, на кои обично не внимаваат режисерите. Само така убацуваат паметни зобија, без вистински да го согледаат импактот врз целокупното дејствие на филмот, сетингот...
Автоматски споено мислење:

Кавил мислам дека е погоден за Хајлендер. Добар избор i guess.

bonus:
189169390_321586325998923_4899392867835908296_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom