Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332

Уште од првите 10 минути од филмов знаев дека ист Last man standing така и испадна гом.а амерички

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

Уште од првите 10 минути од филмов знаев дека ист Last man standing така и испадна гом.а амерички
Стај аватар на LB
и ти @moongoses

B

Beginner

Гостин
Таман решив да го вратам акаунтот на Летербокс и гледам што ревју сум дал за Suspiria(1977)
Music was so bad it was far from horor more like "how to became deaf" Idk how this movie have 7.5 rating on imdb. No offense but i think only deaf people rate it good this is horrible movie!
Уште мислам исто за филмот ама после такво ревју го избришав акаунтот.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.906
Поени од реакции
6.200
Таман решив да го вратам акаунтот на Летербокс и гледам што ревју сум дал за Suspiria(1977)
Music was so bad it was far from horor more like "how to became deaf" Idk how this movie have 7.5 rating on imdb. No offense but i think only deaf people rate it good this is horrible movie!
Уште мислам исто за филмот ама после такво ревју го избришав акаунтот.
Не е нешто вау филмот, ама кај баш замерка на музиката и најде. Од Гоблин морници лазат. :D

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.752
Поени од реакции
2.564
така е лепотане ти си го гледал 2017
а Tiny Tim и Grande juve го гледале 2012

во право си
Не знам кога го гледале другите, но јас прв пат го гледав некаде средина на деведесеттите, на некоја ревија на јапонски филмови или од Куросава беа, дали во МКЦ или МСУ. Порано често правеа ревии на стари филмови, немаше како денес стисни дугме, почне филм. Филмови гледавме и пред интернетот :)

Си имаат пишано уште на почетокот
vlcsnap_1.jpg

Ама гледај го „Скриената тврдина“ да видиш од каде потекнуваат R2D2, C3PO, Леа и цел куп други елементи.

Него што реклама ми направивте, пет нови следачи имам од вчера на летрбоксд :) некои не знам ни кои се, не соодејствуваат прекарите тука и таму :)

Стај аватар на LB
и ти @moongoses
Ете, и тоа сторено. Ќе ставев и порано ама не можев да си ја најдам сликата, па морав од тука да го симнам.

Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
Не знам кога го гледале другите, но јас прв пат го гледав некаде средина на деведесеттите, на некоја ревија на јапонски филмови или од Куросава беа, дали во МКЦ или МСУ. Порано често правеа ревии на стари филмови, немаше како денес стисни дугме, почне филм. Филмови гледавме и пред интернетот :)

Си имаат пишано уште на почетокот
Прегледај го приврзокот 295832

Ама гледај го „Скриената тврдина“ да видиш од каде потекнуваат R2D2, C3PO, Леа и цел куп други елементи.

Него што реклама ми направивте, пет нови следачи имам од вчера на летрбоксд :) некои не знам ни кои се, не соодејствуваат прекарите тука и таму :)

Ете, и тоа сторено. Ќе ставев и порано ама не можев да си ја најдам сликата, па морав од тука да го симнам.
изгледав 8/32 од Куросава мислам до вторник ке ги комплетирам сите све се ремек дело

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.190
Поени од реакции
10.209
Не. Ја не гледам серии толку многу, а од филмови на Нетфликс не сум гледал само тоа што не ни сакам да го гледам. Нетфликс е за родени во поново време, што немаат многу филмови у живот изгледано.
(или за оние што се по серии)
Боље да не го гледаш, глуми машкуданеста жена што гледам е женета за жена т.е. лезбејка. Можно е и некој црнец да имаат во каст...

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.190
Поени од реакции
10.209
Збориме за Арми оф Д Дед?
Да, од другата тема го префрлив муабетов овде, да не одиме оф таму.
Лепотан (ка). Сега прочитав некој глумец требало да ја игра ролјата, али бил обвинет за sexual misconduct и ја убациле типкава. Ги преснимиле неговите сцени.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.627
Преснимавање.
Најскупата алатка на модерниот Холивуд.

X Men, Justice League, Solo, Rise of the Skywalker....

Kajgana Shop

На врв Bottom