Џ
Џонтра Волта
Гостин
Замисли сега ти да беше Енди.
Замисли сега ти да беше Енди.
сред корона криза е, што очекуваш да има?Кино саливе со 99% веќе излезени филмови по торент или стрим.
Никогаш послаби не биле со репертоар.
Отворив да видам што имаат и оп "50 shades of Grey". Гарант за 8ми март сакаат да уловат некоја пара на осамени и загорени мамички.
Можда европски филмови што ги нема по торент, м? Ти што викаш?сред корона криза е, што очекуваш да има?
4 саати право уживање за нас нердовите yes please
Дај нека го пуштат више. Не се трпи више ова по интернетов.
и што?Прегледај го приврзокот 286494
викаш братче
Да имаше ум ќе ги побараше и ќе видеше колку лошо изгледаат самите кадри од филмот, а самите постери ко у пејнт правени.Прво го имавме Марик кој му пресуди на филмот по 10 секунди од трејлер, ама имаме нов јунак. По постерите бе.
Не сум јас тој што суди на негледано, по 2 кадри и постер. Ама океј е, ти си експертот.Да имаше ум ќе ги побараше и ќе видеше колку лошо изгледаат самите кадри од филмот, а самите постери ко у пејнт правени.
Сум гледал македонски филмови снимени за 500 денари што подобро изгледаат визуелно од предлозите, ама битно ти си пиша виц и си се насмеа.
Типично македонче, со мало М, што прво ќе се изнасмее на нешто, без да провери.
Сега уште да ми ја пратиш докторската дисертација за тоа како тие филмови ти го промениле животот, а оние гласачи на имдб што го оцениле слабо се "експерти" што ставиле оцена на негледано ко мене.Не сум јас тој што суди на негледано, по 2 кадри и постер. Ама океј е, ти си експертот.
Не ви се мешам во муабетот, ама ова е големо М.Типично македонче, со мало М