T
или му се јавуваш на некој и ти вика: "го гледам Buried",Zeegerman напиша:Кога го кажуваше тоа на татко ми му викам,ево ти го раскажа филмов,шо мораш сеа да го гледаш...
Ја имам пример за уште подобар спојлер. Се работи за филмот, Шесто сетило.или му се јавуваш на некој и ти вика: "го гледам Buried",
и да му кажеш:
Екстремно тежок спољер, ако го немаш гледано филмот, а кликнеш, поарно самоутепај се.
и му ја убиваш цела забава, уствари.Тој што нема да го најдат на крајо бе?
или му се јавуваш на некој и ти вика: "го гледам Buried",
и да му кажеш:
Екстремно тежок спољер, ако го немаш гледано филмот, а кликнеш, поарно самоутепај се.
и му ја убиваш цела забава, уствари.Тој што нема да го најдат на крајо бе?
Ја имам пример за уште подобар спојлер. Се работи за филмот, Шесто сетило.
Реченицата иде вака:
Оној филмот во кој уствари главниот лик цело време да ти бил мртов.
Како ќе се вика темата: Најголемите спојлери кои можат да ви го уништат филмот?
Или за Usual Suspects:
Абе Спејси уствари е Кајзер Созе.
Требит ваква тема да отвориме.
Cruel Intentions Ти ги препорачувам првиот и вториот дел...додека третиот не е баш нај најДај предложете некој филм со womanizers, некој како spread, alfie...
Unstoppable
Прегледај го приврзокот 40956
Уште едно јуначко дело на Дензел...
Напнат филм(по малку)но сите можиме да бидиме сигурни дека на крајотова малку дава јанса слика за филмот каков епилог ке има на крајот..А1 ги има екслузинвите снимки во живо од залутан воз во руралните средини на пенсилваниа.Дензел нема да умре
Навистина мислам дека улогите на негативец му носат повеќе поени за оскарне??
И то е то филмот нажалост :pos2:. Можда од второ гледање нешто да откријаш ново иначе и јас истово прашање си го поставив ко го гледав прв пат. Ама немав време да читам рецензии на имдб, види можда таму ќе најдиш нешто.Значи филмов го гледав вчера на Сител навечер.Можда бев поспан па затоа и не ја разбрав поентата на крај.
Хенри призна се,све се поклопуваше како што треба,жена му сведочеше и на крај се испостави дека друг е убиецот и е фатен на лице место?
И?
Ако некој ми објасни ќе му бидам благодарен.
Значи, според тебе, најважен критериум за добивање Оскар е тоа колку филмот ќе успее да те изненади?[/I]- Фамозниот филм кој оствари толку голем на Оскарите пред неколку дена, не ме воодушеви воопшто. Од никогаш не сум сакал филмови во кои 10 мин. од напред ќе знаеш што и како ќе се деси во филмот. Очигледно членовите на Академијата уште свршуваат на олд тајмери, посебно пред II СВ и тоа ги возбудува до тој степен, што филмот го прават најголем победник на Оскарите. Some things got to be changed here !
Тој е филмот со возот, кој саат ипол ќе пробуваат да го сопрат? Страшно дебилна приказна, досадна и неинтересна. Го исклучив на пола саат и избришав со блек меџик.можеш да тресеш што сакаш ма фимот е многу јак и снимен врз база на вистинска приказна. филмот е цело време во акција, напнатост и препорачувам на сите да го гледаат.